Sorunum şudur: 2 Sene önce TEKNOSA'dan Acer 5745g i7 Laptop aldım.Geçen sene WİN 7 HOME PREMİUM X64 işletim sistemi grafik yüzünden sıkıntı yaptı. ve win7 ULTİMATE X86 yükledim ve kurulum bittikten 5 dk sonra bana sormadan "Bilgisayar Kapatılıyor" deyip kapandı ve birdaha nekadar açsam calıştı ama görüntü ve ses gelmedi.Arada işlemcidende ses gelmedi.Garantiye verdim anakartı değiştiler sıkıntı olmadan İstanbul servisinden 21 güne geldi.
Fakat tekrar başka cd ile 2 ay sonra format attım ve aynı şekilde formattan 5 dk sonra kapandı ve açılmadı.O sırada usb nin biri düşmüştü ve hiçbirşey takmadım.Tekrar gönderdiğimde mainboard kısadevre yapmış deyip kullanıcı hatası nedeniyle anakart parası istediler.Ve Format atınca böyle oldu dedim.İnanmadılar.Kesinlikle adamlar yapmaya uğraşmak istemediler anakart arızalı dediler.Çünkü açtığımda hiçbir kısa devre yoktu.Ekran kartı kuzey kutup noktalarını değiştirdim sorun gene aynı.BENİM TEDİRGENLEŞTİĞİM YER BİOS.
Kendimde bilgisayarcıyım bütün hepsi yardımınızı bekliyorum.
++++++++++++
+++++++++++++++++
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme