Şimdi Ara

Laptop açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba . Bende Samsung NP350V5C marka laptop var . Gecenlerde bilgisayari temizliyim dedim daha oncede yapmistim. Actim temizledim bi guzel fani filan ancak suan laptobu acmaya calistigimda power isigi yaniyor sesler filan var ancak goruntu yok . Touchpaddin alt kisminda ki isiklarda yanmiyor hicbiri. Sizce nerde bi hata yaptim neden olur boyle bir sorun ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuruyendev -- 4 Nisan 2017; 20:11:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Touchpad ile ilgili teorim belki flex belkide soketini takmadığınızdır. Power varsa güzel sesler nasıl bir ses peki. Hızlı bir şekilde 3 sıra uzun bir şekilde 5 tekrar vb?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramleri kontrol edin tam oturmadıysa görüntü gelmez. hdmi ile görüntüyü farklı monitöre verin görüntü gelirse. muhtemelen data kablosunu takmamışsınızdır anakarta.
    touchpad flexi tam oturmazsa çalışmaz. onuda kontrol edin yanlız bi not düşmek istiyorum. öle silmekle süpürmekle notebook temizlenmez.
    Notebook Temizligi Profesyonel Bir Elde Termal macun / Termal Pad / Komprasör ile Detaylı Temizlik / Fan Yağlama /tiner ile anakart temizigi Gibi İşlemlerden Geçmesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wenomdaki12 -- 5 Nisan 2017; 21:45:7 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.