Şimdi Ara

Laptop Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba üye de değilim aslında abimin üyeliğiymiş. İyiki varmış üye olmaktan kurtuldum. :) Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 laptop'um bulunmakta 2008 yılında almıştım sanırım. Daha öncesinde aynı problemden ötürü 2 kez garantiye gönderdim problem ne diye sorduğumda Anakart değiştiriceğiz deyip geçirmişlerdi.

Problemi anlatacak olursam: Açmak için powera bastıktan 5-6 sn. sonra fan çalışmıyor. Ekrana görüntü gelmiyor. Fakat Power ışığı yanıyor. Harici başka bir ekrana takıp da denedim daha önce ve şimdi ekranda bi' görüntü alamadım. 2 Ram bulunan cihazı tek ram ile v.s. yollar ile denedim yine de bir çözüm alamadım.

Daha öncede çok ısınma problemi alıyordum. Makineyi açıp işlemcinin üzerindeki; fanın yanındaki boşlukta bulunan pasif soğutucuya bağlı bakır yolu söküp, pasifi temizliyordum. O zaman fan daha rahat çalışabiliyordu. Makinenin garantisi de bulunmamakta doğal olarak.

Problem nedir? Ne tür çözüm yolları önerebilirsiniz?
    Yardımcı olanlara teşekkürler ederim.

• Geçmişe yönelik anakart değiştireceğiz demişlerdi diye yazmışsınız da o zaman değişti mi ? kayıtları var mı?

Servis kayıtları varsa garantisi bitse dahi o problemi çözmeden göndermişlerse ücretsiz problemi gidermeleri lazım. Hakkınızı arayın gerekirse tüketici hakem heyetine de başvurabilirsiniz ama kanıt bulun önce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.