Merhaba üye de değilim aslında abimin üyeliğiymiş. İyiki varmış üye olmaktan kurtuldum. :) FujitsuSiemens Amilo Pa 3553 laptop'um bulunmakta 2008 yılında almıştım sanırım. Daha öncesinde aynı problemden ötürü 2 kez garantiye gönderdim problem ne diye sorduğumda Anakart değiştiriceğiz deyip geçirmişlerdi.
Problemi anlatacak olursam: Açmak için powera bastıktan 5-6 sn. sonra fan çalışmıyor. Ekrana görüntü gelmiyor. Fakat Power ışığı yanıyor. Harici başka bir ekrana takıp da denedim daha önce ve şimdi ekranda bi' görüntü alamadım. 2 Ram bulunan cihazı tek ram ile v.s. yollar ile denedim yine de bir çözüm alamadım.
Daha öncede çok ısınma problemi alıyordum. Makineyi açıp işlemcinin üzerindeki; fanın yanındaki boşlukta bulunan pasif soğutucuya bağlı bakır yolu söküp, pasifi temizliyordum. O zaman fan daha rahat çalışabiliyordu. Makinenin garantisi de bulunmamakta doğal olarak.
Problem nedir? Ne tür çözüm yolları önerebilirsiniz? Yardımcı olanlara teşekkürler ederim.
Geçmişe yönelik anakart değiştireceğiz demişlerdi diye yazmışsınız da o zaman değişti mi ? kayıtları var mı?
Servis kayıtları varsa garantisi bitse dahi o problemi çözmeden göndermişlerse ücretsiz problemi gidermeleri lazım. Hakkınızı arayın gerekirse tüketici hakem heyetine de başvurabilirsiniz ama kanıt bulun önce.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme