Şimdi Ara

Laptop Açılmıyor .. Format Atılmıyor Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ben 1 ay kadar oluyor Asus N550jv Laptop aldım galba virus bulaştı ve laptopum cok kasıyordu işlem yapılamıcak kadar hiç birşey yapamıyordum laptopla .. Bende GData Cd si var onunla pc yi tarattım ve biçok virus sildi ama bilgisayar açılmıcak hale geldi bilgisayarı açarken
    ' A error Read driver ' benzeri yazı yazıyor ctrl+alt+del yapın diyor kısacası bilgisayar hiç açılmıyor windows ekranına bile gelmiyor... Çözümü formatta buldum fakat formatda atılmıyor.

Biosdan Boot ayarlarımı Cd / Dvd olarak degistirdim Format işlemine başlıyorum next next derken Windowsun yüklenicegi yeri seçmemi istiyor bu ekranda ben normalde Harddiskime Format atıp Windowsu yüklerdim fakat bu ekranda Harddiskim görünmüyor boş bi şekilde Ne Format atabiliyorum nede windowsu yükleyebiliyorum .. Sata olaylarını denedim IDE ACHI fakat onlarda bana bi yardımda bulunmadı. ACHI ile actıgım zaman Format ekranı bile gelmiyor .. IDE yaptıgım zaman dedigim olay oluyor HARDDİSK görünmüyor bu yüzdende format atamıyorum ..

Bunun çözümü varmı acaba bilgisayarıma ne olmus olabilir GDATA antivirus harddisk driverlerını silmis olabilirmi Harddiskin driverı olurmu harddiskimmi bozuldu .. Sizden yardım bekliyorum Çözüm bekliyorum ..

Bu ilk forum deneyisim hatalarım varsa Afola teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesici70 -- 22 Aralık 2013; 3:21:40 >

• format attığınız cd-dvd'yi değiştirin,sata sürücüleri yüklü olan bir cd-dvd deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AHCI ayarlayıp sata sürücüsü entegre edilmiş bir Windows DVD/usbsi ile denediniz mi ?
  • hDD zarar görmüş olabilir.
  • windows 8 işletim sistemi yüklü cihazların hard diskleri MBR disk yapılanması ile değil de GPT olarak geliyor. Bu yüzden normal windows 7 elle kurmak istediğinizde bu dosya formatını ya görmüyor ya da biçimlendiremeyebiliyor. Normalde diskinizi söküp farklı bir sisteme 2. hdd olarak takın ve komple formatlayın derdin fakat açmanızı tavsiye etmem. arızalı olma ihtimaline de karşı sistem açılmıyor şikayeti ile servise vermenizi tavsiye ederim. Böylelikle orj. yazılım yüklenmiş olur. Siz yüklemeyi başarsanız bile windows etkinleştirme sorunu yaşayacaksınızdır çünkü artık sizin görerek windowsa girebileceğiniz bir anahtar yok cihazın altında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.