Şimdi Ara

Laptop açma kapama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopum bozuldu,açma tuşu çalışmıyor arkadaşım manuel bi açma yöntemi olduğundan bahsetti fakat araştırdım bulamadım f8 e esc mi ne basılıyormuş bilen varmı?

• bildiğim kadarıyla yanlışınız var, öyle bir kısayol olacağını sanmıyorum. Olsa bile sistem kapalıyken işlemez ki?
  • Var.F10 a basıyosun sürekli f8 emi ne,esc e basıyosun sonra açılıyor arkadaş yaparken görmüştüm bozuktu power tuşu./b]
  • Sizin de power tuşunuz mu bozuldu yoksa donanımsal bir arızadan dolayı mı açılmıyor? Donanımsal bir arızaysa eğer yapabileceğiniz herhangi birşey yok..
  • bılgıdıgım kadarıyla oyle bir tus yok cunku olsaydı adamlar zaten soylerlerdı sonucta o klavye klavyeyıde cıkartıp pcyı calıstırabılıorsun weya notebooku oyle 1 donanım baglı olsa bellı olur bence butun tusları dene ama ımkansız dedıgın olay eger quick buttonlardan dıyorsan onlarında cok eskı bılgısayarda cd oynatmak ıcın play tusuyla calısıtıgını bılıorum denemıstım o start panelı arızalanınca oradan play tusundan calısıodu ama esc f10 felan bunlar genelde boot recovery baslangıcıdır pcyı baslatacagını dusunmuyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop power tuşu
    3 ay önce açıldı
    Bilgisayarı uzaktan açma
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.