Laptopum bozuldu,açma tuşu çalışmıyor arkadaşım manuel bi açma yöntemi olduğundan bahsetti fakat araştırdım bulamadım f8 e esc mi ne basılıyormuş bilen varmı?
bildiğim kadarıyla yanlışınız var, öyle bir kısayol olacağını sanmıyorum. Olsa bile sistem kapalıyken işlemez ki?
Var.F10 a basıyosun sürekli f8 emi ne,esc e basıyosun sonra açılıyor arkadaş yaparken görmüştüm bozuktu power tuşu./b]
Sizin de power tuşunuz mu bozuldu yoksa donanımsal bir arızadan dolayı mı açılmıyor? Donanımsal bir arızaysa eğer yapabileceğiniz herhangi birşey yok..
bılgıdıgım kadarıyla oyle bir tus yok cunku olsaydı adamlar zaten soylerlerdı sonucta o klavye klavyeyıde cıkartıp pcyı calıstırabılıorsun weya notebooku oyle 1 donanım baglı olsa bellı olur bence butun tusları dene ama ımkansız dedıgın olay eger quick buttonlardan dıyorsan onlarında cok eskı bılgısayarda cd oynatmak ıcın play tusuyla calısıtıgını bılıorum denemıstım o start panelı arızalanınca oradan play tusundan calısıodu ama esc f10 felan bunlar genelde boot recovery baslangıcıdır pcyı baslatacagını dusunmuyorum...