Msi laptopumun adaptörünün ununun içindeki uc yamuldu. msi yetkili servisine (servis point) yapıp yapamayacaklarını sordum bana tamir yapmadıklarını ama dilersem 95$+kdv ye alabileceğimi söylediler açıkçası satışta olmayan bir şeye özellikle bi şarj aletine 95$+kdv çok geldi. ben bu ucu yaptırsam sıkıntı yaşar mıyım yada daha uyguna nerden alabilirim |
Laptop adaptörünün ucunun ucu yamuldu
-
-
Yapmayın lütfen, eli çatal tutan herkes gidip pc hurdalarından bir başlık bulup kendi bağlar. Genelde benzer oluyorlar, tutturursunuz bi tane. İkisinin başını bıçakla kesin kırmızıyı kırmızıya siyahı, siyaha bağlayın bantlayın tamam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba forumdaş geçmiş olsun.
Alıntı
metni:dilersem 95$+kdv ye 95 dolar mı?
O fiyatı verenler hakkında Ticaret Bakanlığı işlem başlatmalı aslında.
Neyse, bahsettiğimiz şey basit bir adaptör ucu. Bir data, görüntü aktarım kablosu değil. Değiştirirsen hiçbir sorun olmaz.
Sadece
1) Satın alırken, soket boyutuna dikkat et, iyice ölç. Örneğin boyut olarak örnek tablo:
Veya şöyle:
2) Bağlarken artı/eksi yöne dikkat et.
-
Evet katılıyorum da her zaman kırmızı kırmızıya denk gelmeye bilir. Artı/Eksi kutbu mutlaka doğrulamak lazım.
-
ewl ucunu kamerayla yakınlaştırıp baktığımda dip kısmı hasar almamış gibi bi ara telefoncuya gidecem
onlarda oraya girecek kadar ince birşey vardır onla yapmayı deneyeceğim
-
ewl. yapma yapılır da oyuncu laptopu olduğundan yeterli akım gelmez bozulur falan diye endişelendim
Benzer içerikler
- kasa çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor
- tanılama ilkesi hizmeti çalışmıyor
- 1 uzun 3 kısa bip
- bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir
- start pxe over ipv4
- internetim çok yavaş
- bağlantı sıfırlandı.
- windows ekran görüntüsü alma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- bilgisayar otomatik kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X