Bildirim
Laptop alacaklar dikkat
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Şu aralar borsa çok sert düşüşte döviz fiyatları da birden fırladı.
Konu başka yöne kayıyor gibi olacak ama acelesi olan yoksa Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin geçmesini beklesin bence . -
quote:
Orjinalden alıntı: diamondmonster
Şu aralar borsa çok sert düşüşte döviz fiyatları da birden fırladı.
Konu başka yöne kayıyor gibi olacak ama acelesi olan yoksa Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin geçmesini beklesin bence .
yorumun doğru
herşey cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra belli olacak -
malesef artık piyasaların durumu Türkiye nin elinde değil herşey Amerikadaki piyasalar bakıyor..
belki 1-2 hafta sonra keşke bugunku fiyattan alsaydım diye dizlerini döveceksin.. kararını sen ver -
Eylül'de alacaktım,dolar çıkacak d,ye 1280 YTL iken aldım. 1200 YTL'den alan da oldu. İyi ki almışım. Dolar 1500- 1600 leri görecek, bunun Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgisi yok. Dolar da şu an düşük sayılır,varsa sakın elinizden çıkarmayın,yarın 1450 yi test edebilir. -
cumhurbaşkanlığı seçiminde sonra hiç bir şey belli değil . ona güvenmeyin bence . piyasalar fırlayabilir de , yeni bir kriz de olabilir herşey mümkün . -
quote:
Orjinalden alıntı: Leite
malesef artık piyasaların durumu Türkiye nin elinde değil herşey Amerikadaki piyasalar bakıyor..
belki 1-2 hafta sonra keşke bugunku fiyattan alsaydım diye dizlerini döveceksin.. kararını sen ver
Sende haklısın.
Amerikada rüzgar esse bizim borsa düşüyor -
Şu borsanın halka ne faydası var anlamadım.
Şöyle bir senaryo vardı.
Birileri şimidi biriktirdiği dolarları ve satıyordur. Dolar yeterince düşünce hisse satın alırlar. Alacakları hisseler bitince tekrar dolar düşer. -
Bence bi kaç güne kadar eski seyrine gelecek.. -
ya sahiden bugün itibariyle fiyatlar inanılmaz artmış -
bekleyin biraz doların gerçek paritesinin bu olmadığını 9 yaşındaki sabi sübyan bile biliyor acele etmeyin... -
Parası olan bu seviyeden bile olsa dolar alsın. Laptop alacak olan bu fiyatdan alsın. 1700 leri test edebilir. -
bence cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra düşer ama tabi uzman deilim.bende eylülde almayı düşünüyorum inşallah düşer diyorum...bence cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra,yeni hükümette o zaman kurulacağı için suni de olsa bi düşüş borsada bi yükseliş yaratacaklarıdr.yani suni olur demiyorum ama normal bi düşüş olmasa bile sunisini yaratırlar bence illaki.ozamanı iyi ayarlamak lazım -
Doların yükselmesinin Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgisi bile yok, seçim zaten yapıldı bitti, tamamen yurtddışı ile ilgili likiditasyon daralması+ hedge fonların(margate kaynaklı) zor duruma düşmesi+ABD nin faiz indirmemesi+Japon Yen i talebi, bir araya gelince borsada satılan hisseler dolara yöneliyor, dolara talep gelmeye devam ediyor, bu gün bir miktar yavaşlar, haftasonunun araya girmesi ile ortam soğur , Dövizi olanlar satışa hazırlansınlar, notebook alacaklar bir kaç gün beklesinler -
Arkadaşlar,
Piyasalar Türkiye'de yaşanan bazı olumsuzluklar yüzünden bozulmadı. Şu anda tüm dünyada para piyasaları ve borsalar çalkalanıyor... Amerika'da 1.5 trilyon Dolar (evet yanlış değil) Mortgage kredisi batığı var ve bu rakamın artması bekleniyor. Bankacılık ve Sigorta fonlarında olabilecek her türlü olumsuzluk tüm dünya piyasalarını etkiliyor maalesef. Umarım kısa zamanda durumu toparlarlar da ortalık durulur. -
Dolar bu ya bi dolar bi boşalır belli olmaz -
ben arkadasa genel seçim öncesi dolar 1.23 seviyesindeyken laptopu aldırdım. gerçi aradan biraz süre geçti işlemci fiyatlarını indirdi intel laptop 100dolar ucuzladı, sonra dolar yükseldi, yine aynı fiyata yaklastı:)
laptop alması gerekenler, ne zaman gerekliyse o zaman alsın. ama almayı düşünenler, gerekli olacağı vakte kadar düşünmeye devam etsinler derim. -
bence 1 haftaya kalmadan düzelir -
quote:
Orjinalden alıntı: miki
Doların yükselmesinin Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgisi bile yok, seçim zaten yapıldı bitti, tamamen yurtddışı ile ilgili likiditasyon daralması+ hedge fonların(margate kaynaklı) zor duruma düşmesi+ABD nin faiz indirmemesi+Japon Yen i talebi, bir araya gelince borsada satılan hisseler dolara yöneliyor, dolara talep gelmeye devam ediyor, bu gün bir miktar yavaşlar, haftasonunun araya girmesi ile ortam soğur , Dövizi olanlar satışa hazırlansınlar, notebook alacaklar bir kaç gün beklesinler
bu gün öğleden sonra ABD Merkez Bankası iskonto faizini 0,5 puan düşürdü, piyasalar rahat nefes aldı. ancak usd nin tekrar 1270 in altına düşmesi bundan sonrası için zor...Benim tahminim bir müddet 1320-1370 bandında oynayacaktır, tabii olumsuz gelişmer olmaz ise..
-
artkadaslar ben uzun süredir doları takip ediyorum gördümki suan dolar amerikan borsalarına bakıyor eğer amerika faiz lere durt demezse veya merkez bankası bu duruma dur demesse bu yükselişin sonu yok ama benim görüşüm suan türkiye borsaları cumhur baskanlığı secimlerine kılıtlendi eğer beklenen seyler olurda imkb artış yapar amerikan borsasını sallarsa ki bu muhtemel beklenti dolar türk lirası karsısında değer kaybeder ve gerileme olur
ama ikinci bi, durum beklenenin tersine borsa cumhurbaskanlığı secimleri nedeniyle ters teper amerika kendi borsasına el atmazsa ( bu işten onlarda zararda) dolar 1.5 ytl görür
bence biraz daha beklenmeli cünkü muhtemel sonuc secim sonunda merkez bankasının el atmasına kaldı
Benzer içerikler
- monster boot tuşu
- monster bios tuşu
- toshiba bios tuşu
- bilgisayar seri numarası öğrenme
- monster güç ışığı yanıp sönüyor açılmıyor
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- tcl book x12 go
- firmware nedir
- quantum bilgisayar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X