Arkadaşlar Acer 5920G laptopum var ama oyunlarda çok ısınmadan dolayı reset sıkıntısı çekiyorum.. Özellikle laptopun sol üst kısmı yanıyo.. Laptopun altına bişeyler koyup yükseltince hallediyorum sorunu ama yinede kesin çözüm için bi soğutucu istiyorum.. Çok pahalı olmadan işimi görebilcek kaliteli bi soğutucu önerir misiniz?
Çok pahalı olmadan derken bir fiyat verirsen daha iyi yardım alabilirsin. 100TL'yi gözden çıkarırsan Zalman öneririm. Kesinlikle sorun yaşamazsın gerçekten inanılmaz kaliteli. Ben kullanıyorum gayet memnunum. Bazı arkadaşlarıma verdiğimde kendi soğutucularıyla arasında dağlar kadar fark olduğunu söylemişlerdi. Zaten performansı en yüksek olan marka bence. Zalman ZM-NC1000, ZM-NC2000, ZM-NC3000 modelleri var. Bende 2000 olan var en pahalısı o. 3000 daha iyi diye düşünebilirsin ama öyle değilmiş :)
Fiyat olarak max. 50TL diyim.. Çünkü aslında şöyle bir sıkıntı var: Laptopum 3-4 senelik bir laptop, daha önceden ısınma sorunu bu kadar yoktu ama altındaki ayakçıklar zamanla çıkıp kayboldu.. Laptop yere yapışınca hava akımı sağlanamıyo ve kapanıyo(sadece oyunlarda).. Altına bişeler koyup yukarda durmasını sağlayınca yinede çok ısınıyo fakat kapanmıyo çözülüyo sorun.. Yani anlicağınız benim istediğim çok kapsamlı bir soğutucu değil.. Dikkat edeceğim noktalar laptopu kapanmicağı kadar soğutabilmesi, sessiz olması, bi de daha önceden hiç kullanmadığım için bilemiyorum ama soğutucunun oyun vs. oynarken, kucakta takılırken eli kolu bacağı rahatsız etmemesi.. Buna göre bi öneri yapabilirseniz sevinirim.. Teşekkürler..
Bu işini görecektir diye düşünüyorum. Yorumları da okursan fikir sahibi olursun.
quote:
Orijinalden alıntı: orcun93
Bu işini görecektir diye düşünüyorum. Yorumları da okursan fikir sahibi olursun.
Bu derken?
quote:
Orijinalden alıntı: CyBeRBoY
quote:
Orijinalden alıntı: orcun93
Bu derken?
Pardon linki unutmuşum ya da koyarken bi sorun oldu :) Bu sefer aşağıda :)