Şimdi Ara

LAPTOP AŞIRI YAVAŞ SSD TEST SONUÇLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    WD Green Marka wdc wds120g2g0a-00jh30 model SSD takılı laptopum aşırı yavaş, format attım ve formatın uzun sürmesinin yanısıra, bilgisayar 1 dakika 19 saniye gibi bir sürede açıldı. Çok ağır çalışıyor ve birden bu şekilde oldu. Diskimden şüphelendim ve CrystalDiskMark programından bir test yaptım ve sonuçlar aşağıdaki şekilde. Sizce problem burada mı, yeni bir SSD mi almam gerekiyor?
    Cevaplarınız için teşekkürler.Sonuçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKingMerone -- 29 Eylül 2022; 12:53:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yazma hızı düşük cidden, 300 civarı olması lazım. Sağlığı yüzde kaç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    Sağlığı %96 diyordu DiskMarkİnfo programında iyi gözüküyordu fakat bu programda da bu şekilde gösteriyor. Tam nereden bakabiliriz?

• TheKingMerone kullanıcısına yanıt

Hard Disk Sentinel

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Evet indirdim ve baktım performans %100 gözükürken sağlık %94 gözüküyor. Problem gözükmüyor. Ama yazma hızları da bu şekilde.

• Öncelikle kimseye akıl vermek gibi bir niyetim yok. Ben bir ürünü almayı düşünürsem öncelikle Amazon, Ebay gibi yerlerden resimli yorumlarına bakarım. Olumlu yorumlar zaten tamam, ben olumsuz yorumlara ilk bakılması taraftarıyım: eğer kronik bir sorun varsa zaten kullanıcılar resimlerini eklerler. Reddit gibi forumlardan da faydalanabilirsiniz.

Bu ürün kodunu Amazon'da arattım ve şaşırtmadı: şikayet eden çok fazla kullanıcı var. Üst seviye ürünleri hariç bulaşmamak gereken bir marka. Benim de taşınabilir wd harddiskim bozulmuştu garanti biter bitmez, sinirden parçalamıştım diski.

Linkteki resimli yoruma bakabilirsiniz. Adam 1 ay kullanmış ve yazma hızı yerlere inmiş. Diski ne zaman ve nereden aldın bilmiyorum, iade etmeye çalış garanti varsa.

• sreylare kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim, daha önce fiyatından ötürü JamesDonkey tercih ediyordum. 3 disk aldım hepsinden çok memnundum. Şu an 120GB modelinde indirim var satın aldım. Bu diski de iade etmeye çalışacağım. Disk kullanılmaz artık. HDD bile belki daha iyi kalır yazma kısmında. Tekrar Çok teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd ile aşırı yavaş açılma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.