< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKingMerone -- 29 Eylül 2022; 12:53:29 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
LAPTOP AŞIRI YAVAŞ SSD TEST SONUÇLARI
-
-
Yazma hızı düşük cidden, 300 civarı olması lazım. Sağlığı yüzde kaç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağlığı %96 diyordu DiskMarkİnfo programında iyi gözüküyordu fakat bu programda da bu şekilde gösteriyor. Tam nereden bakabiliriz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hard Disk Sentinel
-
Evet indirdim ve baktım performans %100 gözükürken sağlık %94 gözüküyor. Problem gözükmüyor. Ama yazma hızları da bu şekilde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öncelikle kimseye akıl vermek gibi bir niyetim yok. Ben bir ürünü almayı düşünürsem öncelikle Amazon, Ebay gibi yerlerden resimli yorumlarına bakarım. Olumlu yorumlar zaten tamam, ben olumsuz yorumlara ilk bakılması taraftarıyım: eğer kronik bir sorun varsa zaten kullanıcılar resimlerini eklerler. Reddit gibi forumlardan da faydalanabilirsiniz.
Bu ürün kodunu Amazon'da arattım ve şaşırtmadı: şikayet eden çok fazla kullanıcı var. Üst seviye ürünleri hariç bulaşmamak gereken bir marka. Benim de taşınabilir wd harddiskim bozulmuştu garanti biter bitmez, sinirden parçalamıştım diski.
Linkteki resimli yoruma bakabilirsiniz. Adam 1 ay kullanmış ve yazma hızı yerlere inmiş. Diski ne zaman ve nereden aldın bilmiyorum, iade etmeye çalış garanti varsa.
www.amazon.com.trAmazon.com.tr:Müşteri Yorumları: Western Digital 480GB YEŞİL SSD 2,5 IN 7MM SATA III 6GB/Shttps://www.amazon.com.tr/Western-Digital-GreenSeries-3D-NAND-WDS120G2G0A/product-reviews/B09TN1VKZL/ref=cm_cr_arp_d_viewopt_sr?ie=UTF8&formatType=current_format&reviewerType=avp_only_reviews&pageNumber=1&filterByStar=one_star
-
Cevabınız için teşekkür ederim, daha önce fiyatından ötürü JamesDonkey tercih ediyordum. 3 disk aldım hepsinden çok memnundum. Şu an 120GB modelinde indirim var satın aldım. Bu diski de iade etmeye çalışacağım. Disk kullanılmaz artık. HDD bile belki daha iyi kalır yazma kısmında. Tekrar Çok teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X