Şimdi Ara

Laptop aşırı yavaşladı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 senelik HP 510 kullanıcısıyım ve makine özellikle şu son 1 ayda acayip yavaşladı. Şu ana kadar iyi bile dayanmış diyebilirsiniz ama performans çok keskin şekilde düştü.
    Çok ısınıyordu, çok ses yapıyordu. 3 5 sekmeyi geçtim, tek sekmede Facebook, Twitter, Youtube açsam bile görüntü takıla takıla geliyordu. Şu postu atarken bile cursor arada takılıyor. Herhangi bi sayfada aşağı yukarı giderken bile kesik kesik.

Bugün olayı kökten çözeyim dedim ve bi tamirciye götürdüm; tümden içini açıp temizlettim ve her bir diske format attırdım. Şimdi ses sorunu çözüldü ama hala acayip ısınıyor ve takılma yaşıyor aygıt. Sizce sorun nerde, ne yapıcam ben??

• Öncelikle termal macunu yenile. Büyük ihtimalle fanların işlev görmüyordur artık aşırı ısınmanın sebebi budur. Aşırı ısınmada aşırı performans düşüklüğü demektir, fanları kontroll ettir, sağlam değilse değiştir.
  • Valla daha dün götürdüm, termal macunu yenilemiş olmaları lazım ama dediğin gibi fan bitik durumdaysa olabiliyor yani bu problem dimi?

Sizden net bi cevap alıp öyle götürmek istiyorum aygıtı, bi daha boş yere para vermeyeyim. Bu arada 1 gün geçmeden deli gibi ses yapmaya başladı, artık tamir öncesine göre hiçbir değişiklik yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetim aşırı yavaş.
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.