Bildirim
laptop aynı anda 3 tuş algılamıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bu konu var ya hem de bugun sorulmuş -
Arkadaşlar bende de aynı sorun var(Aynı anda 3 tuş çalışmıyor laptop da.). Forumda tarama yaptım ama birşey bulamadım. Önerilerinizi bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettinsahin -- 3 Temmuz 2006; 12:52:35 > -
BEnde de aynı model var ama FİFA oynamadığım için böyle bir sorunla karşılaşmadım. HP'nin sayfasında destek bölümü var. Kısa zamanda cevap veriyorlar. Oraya yazmanızı öneririm. -
quote:
Orjinalden alıntı: Kemall
BEnde de aynı model var ama FİFA oynamadığım için böyle bir sorunla karşılaşmadım. HP'nin sayfasında destek bölümü var. Kısa zamanda cevap veriyorlar. Oraya yazmanızı öneririm.
Sadece Fifa da değil. Başka uygulamalarda da öyle. Hp sayfasina bir bakayim hele. -
iyi ingilizce lazım ... türkçe sayfa damı ingilizce sayfadamı yardım ediyorlar -
quote:
Orjinalden alıntı: kurshun
iyi ingilizce lazım ... türkçe sayfa damı ingilizce sayfadamı yardım ediyorlar
Ben Türkçe kısmından e-mail yolladım. Yarına kadar cevabın geleceğini söylediler. Beklemedeyim. -
Hp destek merkezinden hala bir cevap yok.
İşin ilginç kısmı internette arama motorlarında arama yapmama rağmen hiçbir emareye rastlamadım. Yani sadece benim bilgisayarıma has bir sorun gibime geldi veya sadece ben 3 tuşu birlikte kullanmak istiyorum... -
CTRL+ALT+DEL çalışıyor... -
quote:
Orjinalden alıntı: Kemall
CTRL+ALT+DEL çalışıyor...
Evet çalışıyor fakat oyunlarda bu 3 tuş özelliği kullanılamıyor. Zaten başka bir yerde 3 tuşu birlikte kullanmamıştım.
Sadece Fifa ve mario oyunlarında lazım oldu ve böyle bir sorun olduğunu anladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettinsahin -- 5 Temmuz 2006; 8:37:46 > -
arkadaşlar bütün oyunlarda 3 tuş özelliği kullanılmıyor. yani sizin klavyedeki sorun değil bendede öle mesela undergrand oynarken 3 tuş bi anda bastığımda çalışmıyor.. -
quote:
Orjinalden alıntı: GENÇFIRAT
arkadaşlar bütün oyunlarda 3 tuş özelliği kullanılmıyor. yani sizin klavyedeki sorun değil bendede öle mesela undergrand oynarken 3 tuş bi anda bastığımda çalışmıyor..
Nasıl çalışmıyor anlamadım. Ben masaüstü bilgisayarında pekala kullanabiliyorum 3 tuşu baraber.
Senin demek istediğin laptop lara has birşeyse aksi ıspatlanmadıkça birşey diyemem çünkü benimkinde de aynı problem var.
Ama mutlaka bunun bir çözümü olması lazım.
-
arkdasım ben fifa serisini takip edrim laptoptada oynadım toshibay dı markası desktop pc dede oynuyorum üç tuşa aynı anda basınca yapışkan tuşlar fonsiyonu devreye girer yani 3 tuş olmuo ama yapışkan tuşları iptal edersen olur yaniş bu bir sorun deil masaüstünde ctrl-alt-del tusları çalısıor diceksin ama fifa yapışkan tus iptal etmen lazım bu bir sorum deildir ki kolay gellsin -
valla bu tuşlar ii lerdir hoşlardır birbirine de yapışırlar ama nasıl iptal edilirler bide onu sölersen ii olcak kardeş -
denetim masasında-accessibility options dan iptal edebilirsiniz -
eyvallah kanka bende diyorum böle bişi hatırlıyorum ama nerden saol -
quote:
arkdasım ben fifa serisini takip edrim laptoptada oynadım toshibay dı markası desktop pc dede oynuyorum üç tuşa aynı anda basınca yapışkan tuşlar fonsiyonu devreye girer yani 3 tuş olmuo ama yapışkan tuşları iptal edersen olur yaniş bu bir sorun deil masaüstünde ctrl-alt-del tusları çalısıor diceksin ama fifa yapışkan tus iptal etmen lazım bu bir sorum deildir ki kolay gellsin
Benim laptop da yapışkan tuşlar genel olarak zaten iptal edilmiş. Bu arada bugun Hp den cevap geldi ve bios u güncellememi istedi ve sorun halloldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettinsahin -- 5 Temmuz 2006; 19:22:14 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- denetim masası kısayolu
- tanılama ilkesi hizmeti çalışmıyor
- youtube geçmişimde izlemediğim videolar var
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- laptop statik elektrik boşaltma
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- bilgisayar hızlandırma
- zyxel modem kurulumu
- internetim çok yavaş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X