Bildirim
Laptop Başlangıç ekranında kapanıyor (Yardım)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İslemci isininca bilgisayar islemciyi korumak icin kendini kapatir. Gucu keser. Belki bilgisayarin fanini hic temizletmediysen tozdan (statik elektrikten ) dolayi lapaniyor olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadar kısa sürede kapanıyorsa fan ya çok yavaş çalışıyor yahut hiç çalışmıyor. Bu ikinci olasılığınız olsun. ilk olarak yazılımsal bir sorun var mı ona bakın, bir win7-8 dvd'si ile sistemi onarmayı deneyin. Eğer o esnada da kapanırsa donanımsal bir sorun var demektir, ilk olarak fanlara bakabilirsiniz. -
Bilgisayarının ısısına bak, ondan sonra fanları temizleyip bilgisayarını kullan yine kapanma oluyorsa donanımsal olabilir -
işlemci reballing olayı yap yenilensin ekran kartı işlemcisine yap -
fanı 1 ay kadar önce temizledim başlarda çok iyiydi ama son 1-2 haftadır bu halde. başlangıç onarmayı açıyorum 1 dakika sonra falan yine kapanıyor sanırım macunla ilgili bi problem var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X