Şimdi Ara

Laptop Batarya Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopumu fps sorunlarından daima ac şeklinde kullanıyorum. pil sağlığını çok kötü etkilediğini biliyordum fakat 2,5 yılda 51.004 mWh tan 21.272 mWh ta düştüğünü göürnce buna bir dur demenin vakti geldiğni farketttim. okuduğum çoğu makaleye göre %100 şarj çıkarıp,edip ayda bir-iki kez takıp şarj etmek daha sağlıklıymış pcnin üzerinde durmaktansa. (en iyisinin düşük sıcaklıklarda %40 da bırakılması olduğunu biliyorum fakat %40 da bırakırsam hafatda bir belki daha sık şarje etmem gerekir şimdi ona deyineceğim). Fakat büyük bir sorun var. Bilgisayarımın bataryası içeriye monte. Yani bataryayı çıkarmak için habire içini açmam soketi sök tak yapmam gerek. Malum garantiside bitti. Temizlemek için bile korkarak açıyorum her zaman soketi sökerim ama ya sökmeden önce uygunsuz bi temas yaptıysam ya anakartı yaktıysam diye düşünüyorum. Bilgisayardanda fazla anlamdığımdan her içini açtığımda içime bir ürperme geliyor. Geleyim asıl soruma. Bataryayı sökmeden gücü yazılımsal olarak kesebileceğim bir sistem var mıdır? her seferinde içini mi açmalayım? sizce yapmam gereken nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Bataryası Değiştirme
    14 yıl önce açıldı
    Laptop Şarj Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.