Şimdi Ara

Laptop batarya ömüm bir anda yarıya indi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta görmüş olduğunuz üzere laptopumun batarya ömrü bir anda yarıya indi. Normalde 4 saatten fazla bir kullanım sunarken neredeyse 2 saati çıkaramayacak duruma geldi. İnternetin her yerine baktım ve bu konuda yardımcı olabilcecek bir bilgi kaynağı bulamadım. Bu sorundan önce de bataryası daha uzun süre gitsin diye güç planları le biraz oynamıştım yani sorun oradan kaynaklı olamaz. Zaten pildeyken yeterince düşük güçte çalışıyor. Aynı zamanda ThrottleStop da kullanıyorum (bu problemler başlamadan önce de kullanıyordum fakat sadece bilgisayarın ısınmasını önlemek ve bazen pil kullanımına yardımcı olmak için). Fakat pilin yarıya inmesinden önce de kullanıyordum ve pil yarıya inemden önce herhangi bir ayar çekmedim. 2 haftadır uğraşıyorum ve bu sorunun kaynağını çözemedim. Umarım yardım edebilirsiniz. İyi forumlar.

• Laptopı kaç senedir kullanıyorsunuz? Belki de pil ömrünü tamamlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam 2.5 sene oldu. Batarya 45 birimden 37 birime düşmüş fakat benim sorunumun bu düşüşten kaynaklandığını sanmıyorum çünkü bu batarya sorunu 2 hafta önce başladı ve 2 hafta önce bataryam 38 birimdi. Saat olarak yarıya indirecek bir fark olacağını sanmıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.