Şimdi Ara

Laptop Bataryada Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba gece gece tatsız bir sorunla karşılaştım. Acer Nitro 5 Laptopuma insyder gibi bir güncelleme geldi isteğe bağlı güncelleme şeklinde. Bu güncellemeyi yaparken fanlar bı anda maksimuma alındı ve daha sonra bı anda kesildi bu sırada da tık diye bir ses geldi laptop açıldı. Ben daha sonra cihazı kapatıp bataryada açmayı denediğimde hiç bir tepki vermedi batarya. Yani anlayacağınız bataryada cihaz çalışmıyor ama şarjda sorunsuz çalışıyor. Henüz 5 aylık olmadı cihaz vatandan alındı getirsem ücretsiz sorunum çözülür mü? Ücretli çözülürse bana ne kadara mâl olur ve kaç günde teslim alabilirim tahmini olarak?
    (Acer care centerdan kontrol ettiğimde batarya sağlığında iyi diyor ancak kalibre et dediğimde cihaz aniden kapanıyor.)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• laptopun arkasında sag yada solda ufak bır delık vardır. telefon sim takma cubukları gırer harhalde yada yorgan ıgnesı kullan bataryayı sıfırla...sorununa care olur mu bılmem dene bakalım

• muhtemelen biosla ilgilidir suan kullandıgın bios sürümü nedir

• cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Maalesef bu modelde batarya resetleme deliği yok

Dün gelen insyder firmware software adındaki güncelleme bios güncellemesiymiş zaten. Cihazı yarın garantiye yollayacağım için kutuladım ama cihaza gelen bios acerin sürücüler kısmında gözüken en güncel biostu.

• buyuk ıhtımal batarya arızalıdır..vatana hıc ugramadan servısı arayın servıse gonderın evınıze kargo gelır paketi alır. vatandan gonderırsenız sure uzar.

Vatandan yollamak daha garanti olur diye düşünmüştüm aslında. Aldığım gibi güzelce paketledim ancak kargoda bir sorun olmasından da korkuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Şarj Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Laptop Bataryası Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AlknT A kullanıcısına yanıt

elbette o halde vatandan verın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.