Şimdi Ara

Laptop Bios Resetleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus k52jc Dizüstü
    Biostan Yanlış bir ayar seçim sonucunda cihaz pert durumda ekranda görüntü yok donamınlara elektrik gidiyor. sadece bios resetleme ile çözüleceğini düşünüyorum anakart pilini çıkardım 10saat sökük kaldı fakat çözüm olmadı. yardımlarınızı bekliyorum

• Notebook türü cihazlar bios pili çıkarılarak resetlenemezler. Resetlemek için anakart üzerinde bir jumper ya da benzeri bir reset yeri bulunabilir. Servisten destek almanız gerekir.
  • ah o jumper bir olsa şimdi kendi makinamdan yazardım destek veriyorlar tabiki duygusal olarak :)
  • up...
  • Biostan ne sectiniz?
  • yapmayı düşünen arkadaşlar için overclock x3 yazıyordu x5 yaptım hızlandı sonrasında görüntü yok ses yok :)

İlgili arkadaşlar için bu durum sadece biosumu etkiler yoksa anakart işlemci de etkilenirmi?
    bugun üç laptop tamircisi dükkan açmış esnaf ile görüştüm
    biri biostandır ama benim bios cihazı bozuk dedi.
    biri anakart biri işlemci dedi ikiside deneyecek işlemciyle kartım yok dedi
    "onlar olsa bende denerdim" demedim tabiki
    4.arkadaş birşey demedi bende bıraktım 4.ye yapar belki? zaten sormaktan sıkıldım bende :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sys -- 19 Aralık 2012; 21:03:51 >
  • 4. arkadaşta fos :) çıktı okuyosa kusura bakmasın :)
    üç gündür arıza tespit edecek diye bekledik adam elini değmemiş makinaya dursunda bugun bakıyım olmazsa yarın kesin bakarım dedi:) 1gün sonra arıza ve fiyat bilgisi vericem demişti...
    sar dedim benim laptopu ben gidecem...

sıra geldi beşinci arkadaşa 3günde bakarım dedi iyi dedim 3günde bak ama yeterki bak

benim kızdığım nokta ya dediğini yap yada yapacağını de herkezin vakti kendine değerli
    biraz daha kızarsam dükkan isimlerinide yayınlıyacam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sys -- 22 Aralık 2012; 23:01:46 >
  • Arkadas madem ankaradasin gotursene asus servisine... millete hakaret edecegine asusun dikmende servisi var gotur sende rahatla millette..
  • 650tl vermek istesem götürürdüm asus servisine. küçük bir arızadan direk kart değiştiriyorlar.
    ayrıca hakaret değil olmayan birşey dile getirmiyorum. malzemesi teknik ekipmanı olmayan insanlar teknik servis açmış bilgisayar tamircisiyim diyor.... bu görüştüğüm teknik arkadaşlarada söyledim niye işlemcin kartın malzemen yok diye atıp tutmuyorum anlıyacagın...
  • Bilgisizlikleri ve yaptiklari isin ehli olmamalari suc orasina bende cok karsiyim ama kalkipta adamlara hakaret etmenize laf soyluyorum... turkiyede isteyen istedigi işi yapar. Bunlara inanip iş verenlerde hic mi suc yok?
    Dogru duzgun egitimini aldirmadan bunlara iş yeri acma belgesi verenlerde hic mi suc yok?

asus teknik servisi ile gorustunuz mu 650 tl lik masraf kesinmiymis? biosu resetletmek istediginizi soylediniz mi? ben bios resetlettim arkadaslara sifre vardi mecburen resetlettim biosumu ve 70tl aldilar benden...
  • asus servisle görüştüm net bilgi vermediler arıza ile ilgili. sadece anakart arızası değişmesi lazım 650tl dediler. özel servislerde yaparlar basit birşey dediler odur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.