Şimdi Ara

Laptop Bir Anda Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Laptopum HP ve ısınma zorlama olmadan bi anda tık diye gidiyor düz açık bırakım bi süre sora yine yine aynı sıcaklık değerlerini attım birde işlemciyi değiştirdim pavilion idi i5 yaptım ondan olduğunu çok sanmıyorum neyse laptop soğutucusu aldım yine aynı bazen çok uzun süre sora gidiyor bazen 15 dk falan açık kalıyor lütfen bi çözüm bulalım

İşletim Sistemi WİN8
     Laptop Bir Anda Kapanıyor

• Kaç yıllık Sistem
  • Yeni aldım işlemci değiştirdim i5 yaptım ondan sora garantisi gitti
  • Benim sistemde HP G62. Aynı sorun bende de vardı. Doğruyu söylemek gerekirse epey uğraştım üzerinde sorunun halen neden kaynaklandığını bulamadım. Sistemi hurda ettim, halen duruyor şuan hurda yığını şeklinde.

Güç düğmesine bastıktan sonra Battery Alert, CMOS yada benzeri bir hata alıyor musunuz?
  • yok almıyorum oyle bi hata
  • Donanımsal Sorun Gibi İşlemciyi Neden Değiştirdin.
  • ben masaüstünden laptopa geçtim oyun oynayan bir kullanıcıyım pavilionda düşük kaldığı için ole bi halt yedim işlemcinin bi sıkıntısı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LORDFALCONE kullanıcısına yanıt
    Senmi Değiştirdin Parçaları Kaç Aylık Sistem
  • Arada da olsa ekrana görüntü gelmediği oluyor mu peki? Karşılaştığın sorunları tam olarak verirsen seviniriz.
  • ben değiştirdim gibi birazda yardım aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhymestein

Arada da olsa ekrana görüntü gelmediği oluyor mu peki? Karşılaştığın sorunları tam olarak verirsen seviniriz.

dostum tam olarak şu oluyor oyun oynarken film izlerken bişi indirirken falan diyim sana hatta şuan forumda dolaşırken bile ısınma yok bi anda kapanıyor geri açıyorum bi süre sora sanki ayarlanmış gibi yine kapanıyor
  • LORDFALCONE kullanıcısına yanıt
    İşlemcinin Pinleri Vb Şeyleri Dikkatli Şekilde Yaptınmı. Pin Falan Kırılmasın
  • donanımsal bir sorun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ona özellikle dikkat ettim oyle olaylar başına gelmiş 1 2 arkadaşım var onları göz onunde bulundurdum
  • Santa Esmeralda kullanıcısına yanıt
    okadarı anladım işte çözüm arıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.