Şimdi Ara

Laptop bir anda kasmaya basladi 2 gundur cozemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba laptopa yaklasik 13 14 gun once format attirdim arkadasa cok guzel hizli bir sekilde calisiodu lakin 2 gun once sabah oyun oynarken bi anda goruntu ses ler kasmaya basladi oyunu kapattim gecmedi pc yi kapattim yine devam etti. 2 gundur durum boyle pc acilista bisey yok internette dosyalarda gezebiliyorum lakin herhangi bir program yada oyun acsam 2 dk icinde pc kasmaya basliyor programi yada oyunu kapatsam bile duzelmiyor pc kapatmadan. Pc de yuklu bisey de yok formattan sonra sadece photoshop ve 1 oyun yuklu bos sekilde duruyor combofix felan kullandim durum ayni geri yukleme yaptim yine ayni pc zorlucak en ufak programda pc kasmaya basliyor hatta deneme icine oyuna girdim fps 0 di ilk defa boyle bi durumla karsilastim hani oyun kasio degil pc komple kasiyor sesler kesilio vs . Formattan once sistemim 64 bitti suan 32 bit oldu birde 4gb ramim vardi suan 4gb (2,99 gb usable) diyor bununla bi alakasi olabilr mi ?
     Laptop bir anda kasmaya basladi 2 gundur cozemedim

Resimdeki gibi bir oyun-program acinca cpu 99 100 oluyor sonra pc kapatana kadar duzelmio masaustunde klasoru acmak 10 15 saniye suruyor vb. kullanilmicak hale geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi javaerol -- 8 Nisan 2015; 14:25:50 >

• tüm kullanıcı işlemlerini tıklayıp görev yöneticisine tekrar bakabilir misiniz? winsat.exe çalışıyor mu? winsat.exe pc nizde flash vb programlar çalıştırdığınızda pc nizin performansını ölçen bir uygulama bu şekil bir kasmaya neden olabilir.
    çalışıyor olsada olmasada winsat.exe yi devre dışı bırakmanızı öneririm gereksiz bir uygulama, lazım olunca elle çalışıtırabiliyorsunuz. windows un sistem derecelendirme uygulaması bu.

kapatmak için:
    Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Yönetimsel Araçlar > görev zamanlayıcı

görev zamanlayıcı kitaplığı>microfsoft>windows>maintenance buradan winsat exe yi devre dışı bırakın.

görev zamanlayıcısını direkt açmak için çalıştıra bunu yazabilirsiniz taskschd.msc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.