Şimdi Ara

Laptop birden kapandı bazen kısa süreliğine açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dell laptopum dun aksam ekran bulaniklasti yazilar vs sonra birden kapandı. Ard arda basınca açılıyor bazen ama cok kısa süreliğine ve genelde şarj ışığı yanip sönüyor. Açılınca da dell logosu cizgili şekilde bulanik gözüküyor pcyi ters cevirince bazen duzeliyor goruntu sonra kapanıyor.
    Bataryadan mi diye cikarip sarj kablosuyla da denedim ama olmuyor sorun neden kaynakli?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up up kimse yok mu?

• Sorun ekran kartı kaynaklı gibi duruyor. Ekranınızda bozulmuş olabilir tabi. Evde varsa hdmi kablo ile tv'ye bağlayıp görüntü almayı deneyebilirsiniz. Tv'ye bağladıktan sonra bilgisayarınızın açık olduğunu düşündüğünüz zaman "windows tuşu + p tuşuna" birlikte basın ve aşağı tuşuna basıp enter deyin. Tv'ye otomatik bağlanacaktır. Tabi tv'nizden de hdmi çıkışına ayarlı olsun görüntü. Eğer görüntü gelmiyorsa tv'ye ekran kartınız bozulmuş olabilir. Görüntü geliyorsa, leptopun ekranında bir sıkıntı olabilir.

Sorunun kaynağını belirledikten sonra varsa garantisi garantiye verin. Yoksa iyi bir teknik servise vermeniz gerekecek. Bu tarz durumlarda uzaktan pek yardım edemiyoruz.

Kolay gelsin.
  • Maxpayne53 kullanıcısına yanıt
    Hdmi kablo yok.
    Ekran bozuk olsaydı sistem yine de kendini başlatmaz miydi? Şu an power tuşu tepki vermiyor basınca verdiğinde de 1 2 dakika icinde kapanıyor.
    Ekran karti da ikisi birden mi bozuluyor intelin yerlesik kartı var sanırım nvidia dışında?
    Batarya sağlığı bios testinde yuzde 43 gosteriyordu batarya ya da girisinde sorun olabilir mi?
    Anlayamadim nedeni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vleon -- 20 Ocak 2019; 1:26:26 >
  • Bu arada zar zor testi actim biostan processor yani islemci kritik hatali olduğunu söyledi yani islemcide midir sorun video kart sarj aleti vs duzgun calisiyor dedi?

• vleon kullanıcısına yanıt
    Benimkisi söylediklerinizden yola çıkarak o duruma uygun olabilecek tahminlerden ibaret.

Bilgisayarınız açmaya çalıştığında tepki vermiyor yada açılmaya başlayıp, açılamıyorsa o zaman daha büyük bir sorun vardır. Anakart veya işlemcinizde bir sıkıntı olabilir. Bunu da buradan tespit etmek çok zor. O yüzden iyi bir teknik servise gitmeniz gerekecek.

Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.