Şimdi Ara

Laptop bluetooth açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben lenovo ideapad520 kullanıyorum bluetooth özelliği bulunuyor ve bluetoothlu bir kulaklık aldım fakat bilgisayarımdan bluetooth açık olmasına rağmen cihazları göremiyorum aratamıyorum açmaya çalıştığımda böyle bir ekran karşıma çıkıyor (https://hizliresim.com/7fhkAQ) bluetooth driverlarını silip tekrar yükledim olmayınca güncelleme denedim ama olmadı... Denetim Masasında Sorun Giderme>Bluetooth kısmından sorun çözücüyle halletmeyi denedim ama şu hatayı aldım (
    hizliresim.com
    Adsız - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/GQrdNx
    ) lütfen yardımcı olun elim kolum bağlandı bu arada win10 kullanıyorum.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Alıntıdır;

Son olarak gelen Windows 10 1903 güncellemesi Bluetooth sorunu yaratıyor.
    Son çıkan Windows 10 1903 güncellemesi sonrasında bazı Bluetooth hoparlörler kullanılamaz hale gelmiş durumda. Microsoft sorunun özellikle KB4505903 veya Windows 10 build 18362.267 içerisinde yer aldığının altını çiziyor.

Sorunun sadece dahili hoparlör barındıran bilgisayarlarda ortaya çıktığı ve üç durumdan biri ile karşılaşıldığı ifade ediliyor. Buna göre, Bluetooth hoparlör bağlanmıyor, bağlanıyor ancak ses düşük kalitede kalıyor veya bağlanıyor ve ses dahili hoparlörden çalmaya devam ediyor. Bu sorunu yaşadığınızı Aygıt Yöneticisi’ne gidip Ses, video ve oyun denetleyicileri altında Microsoft Bluetooth A2dp Source yanında uyarı işareti görerek tespit etmeniz mümkün.

Neyse ki sorunu ortadan kaldırmak için bir yol da sunuluyor. Komut penceresini yönetici yetkileri ile açtıktan sonra “sfc /scannow” komutunu çalıştırarak çözüme kavuşabiliyorsunuz. Bunun ardından bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda kayıp ve bozuk dosyalar düzeltiliyor.

İlk olarak 26 Temmuz tarihinde sunulan KB4505903 opsiyonel bir güncelleme. Öte yandan, bu güncellemeyi yüklememiş olsanız bile bu ay gelen Patch Tusday içerisinde KB4512508 ile beraber geliyor. Sorunun 18362.295 içerisinde de olup olmadığı ise belli değil ancak bu sürüm içerisinde bilinen bir sorun olarak listelenmiyor.

• Yalnız sorunu yanlış yere açmışsın dostum.
  • alpermeric kullanıcısına yanıt
    kusura bakma ilk forumum acemiyim :D o zaman cmd yi yönetici olarak çalıştırıp komutu yazıp çalıştırıp yeniden başlatırsam sorun çözülür mü ?

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Gunay07 G kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah kusur değil. Yanlış yere açtığın için cevabını bulmakta zorlanırsın diye söyledim. Sorun üzerine googledan yaptığım aramada çıkanları paylaştım. Aynı sorun bende yok.

Aygıt yönetici altından bluetooth aygıtını bulun buradan sürücüsünü güncellemeyi deneyin. Olmadı aygıt olarak kaldırıp pc yi tekrar başlatın.

Tekrar aygıt yöneticisine girdiğinizde sorunlu bir aygıt görünecektir muhtemelen. Bu sizin çalışmayan bluetooth aygıtınızdır. Otomatik sürücü aramayı tekrar deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.