Şimdi Ara

Laptop çalışıyor Ekran Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar toshiba satelite L750-1ML marka laptopa sahibim.Son günlerdeki problemim laptop açıldığında fanlar ışıklar herşey çalışıyor fakat ekran gelmiyor.Kapkara vaziyette. Bi tamirciye verdim bi halt yapamadı geri verdi. Şuanda yaklaşık yarım saattir uğraşıyorum herhangi bir tepki yok. Fırınlamada denedim fakat çözüm yok yok. Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Harici ekranda görüntü almayı denediniz mi? Eğer görüntü alamazsanız ekran kartı çipiniz gidik eğer görüntü alırsanız ekrana görüntü ileten kabloları gözden geçirmek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Harici ekranda görüntü almayı denediniz mi? Eğer görüntü alamazsanız ekran kartı çipiniz gidik eğer görüntü alırsanız ekrana görüntü ileten kabloları gözden geçirmek gerekir.

Tekrardan fırınlama işlemi yaptım açıldı kullandım yeniden başlat dedim durum aynı oldu

• Fırınlamayla olcak iş değil demekki ekran kartının Çentikleri sıkıntılı bunlarda randıman tutmuyor bozuldumu yapan yerler var ama hemen en ufan bir ısınmada tekrar sıkıntı baş gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Fırınlamayla olcak iş değil demekki ekran kartının Çentikleri sıkıntılı bunlarda randıman tutmuyor bozuldumu yapan yerler var ama hemen en ufan bir ısınmada tekrar sıkıntı baş gösteriyor

Hocam bilgisayarı direkt kapadımmı problem yok tekrar açılıyor fakat şimdide problemim benim bilgisayarım windows 7 yüklüydü halen D diskinde yedeklemesi duruyor ama bu gerzekler windows 8.1 yüklemişler.tekrardan nasıl Windows 7 ye çevirebilirim recovery seçeneğiyle? Menü geliyor ama dosya bulunamadı diyor

• Bu işletim sisteminde ekran kartı sürücüsünün uyumsuzluk göstermesinden de olabilir dediğinize bakılırsa sürücü hata veriyor benim arkadaşımın makinesinde de win7 vardı win 8 yükledi amd ekran kartının sürücüsü aynı senin hatayı veriyordu güvenli modda açtım sürücüyü komple program özelliklerden sildim tekrar sıfırdan kurdum düzelmişti.Win7 dönmek istiyorsanız yapmanız gereken üzerindeki orijinal Windows sürümü neyse basic,home Premium v.s ondan bir tane bulup c diskine format atmak lisansız olabilir sıkıntı yok recovery bölümü harekete geçecektir recovery harekete geçince kendini lisanssız sürüm üzerinde çalıştırarak orijinal haline gelir ben çok defa böyle yaptım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.