Şimdi Ara

Laptop Çalışıyor Fakat Ekrana Hiç Bir Şey Gelmiyor. !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yardıma ihtiyacım var. Laptopun markası ve modeli Samsung RV520 Klavyesi bozulmuştu. Tuşları yaklaşık 10 15 tane tuşu basmamaktaydı ama çalışmaktaydı. Laptopun her yerini çıkardım anakartı ekran kısımı üst kasa ve alt kasa olarak parçalara ayırdım. Klavye alımında ve geçen süre yaklaşık 1 ayı geçti laptopun eski klavyesi ile toplamak zorunda kaldım fakat topladıktan sonra laptop açılıyor harddisk çalışıyor. işlemci fanı çalışıyor. Fakat ekrana herhangi bir görüntü vs. gelmiyor. Sadece bataryayı takar takmaz şarj ışığı ilk taktığımda sarı sonrasında ise kırmızı bir şekilde yanık kalıyor. Açma tuşuna bastıktan sonra sönüyor ama demiş olduğum gibi ekran açılmıyor.

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

• Notebooklar sökülünce hep böyle problemler çıkartıyorlar. Genelde kolay kolay bozulmazlar, en büyük sıkıntı ya takılmamış ayda yerine iyice oturtulamamış kablolardır. Arada yanlış yerlere takılan kablolarda sorun oluyordu ancak son nesil olanlarında artık her giriş ayrı o nedenle bu ihtimal pek olası değil. Kablolarınızı tekrar kontrol edip tekrar çalıştırın..
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim ama bir çok şeyi denedim anakarta bağlı olan herşeyi tek tek çıkartarak denedim sadece anakart bağlı iken bile kırmızı yanıyor her soketi tek tek de test ettim olur mu diye sadece fanı ve hdd yi çalıştırıyor. ışıklar yanıyor capslock a basıyorum ama nafile her hangi tuşu da algılamıyor. sanırsam yapabileceğim tek şey servise vermek olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.