Şimdi Ara

Laptop çalışıyor fakat görüntü yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus f3jc bilgisayarım çalışıyor ama ekranda yalnızca gri bir parlaklık var.harici bir lcd monitör bağladım internette donma yapıyordı 1-2 dakikada format attım,eski ram ları taktım bir tanesiyle denedim,bios pili ram a çok yakın ama tüm vidaları sökmeme rağmen ulaşamadım..daha önce yine böyle olmuştu ram ve hard diski çıkartıp taktım düzelmişti.internete girdikten sonra uykuya aldım kapağı yarım kapattım açtığımda ekran 4 taneydi resetledim sonra bataryayı çıkardım ama ekran gelmedi olayın ilk oluşu böyleydi..umarım çözümü vardır çünkü bilgisayar alacak param yok kaldıki yaşadığım yerde tamirini çok pahalı yaparlar. LÜTFEN YARDIM..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: jiyan6262

asus f3jc bilgisayarım çalışıyor ama ekranda yalnızca gri bir parlaklık var.harici bir lcd monitör bağladım internette donma yapıyordı 1-2 dakikada format attım,eski ram ları taktım bir tanesiyle denedim,bios pili ram a çok yakın ama tüm vidaları sökmeme rağmen ulaşamadım..daha önce yine böyle olmuştu ram ve hard diski çıkartıp taktım düzelmişti.internete girdikten sonra uykuya aldım kapağı yarım kapattım açtığımda ekran 4 taneydi resetledim sonra bataryayı çıkardım ama ekran gelmedi olayın ilk oluşu böyleydi..umarım çözümü vardır çünkü bilgisayar alacak param yok kaldıki yaşadığım yerde tamirini çok pahalı yaparlar. LÜTFEN YARDIM..

HDMI çıkışı şase yapmış olabilir.Benim Lenovo laptobumda bu tip bi durumla karşılaşmıştım pc kapanmıyordu açılmıyordu öyle kalmıştı çözüm bulamadım servise yolladım 20 günde döndü bir şeyi yok diye formatlayıp yollamışlar sanırsam şarjı bitti kapandı sonra düzgün açıldı kızdım sonra kendime neden pilini çıkarıp takmamışım da yollamışım o kadar bekledim diye...

• herhalde ilgilenen yok nedendir anlamadım ben bu foruma soru sorduğumda cevap alamıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.