Şimdi Ara

Laptop çalışıyor fakat ne öteye ne geriye kullanılabiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Corsairin ssd si takılı laptobumda sorun oluştu. Bilgisayar artık Ekim ayındaki halinden çıkmıyor. her kapanış ve açılışta eski hali geliyor, değişiklik yapamıyorum. dosya sil veya ekle kapat aç 1 ay öncesindesin. yani makina zamanda dondu. ssd format yemiyor içindeki bölümleri dahi silemiyorum. fakat bilgisayara program kurup çalıştırabiliyorum. yani yazıyor, siliyor program kuruyor kapatıp açınca eski haline geliyor. kalıcı değişiklik yapamıyorum yani. bu duruma şahit olan arkadaşlarımız varmı acaba. garantiye de veremiyorum içinde dosyalarım var silinmiyor. işin garibi harici yapıp silmeyi denedim gene olmadı. bu arıza nedir donanımsal mı yazılımsal mı anlayamadım. yorumlarınızı bekliyorum

• İnternet Cafe'lerde kullanılan bir program vardı, kullanıcılar PC'de kalıcı değişiklik yapmasın diye kullanılırdı. PC her yeniden açıldığında mevcut haline geri dönerdi. Sizin bu anlattıklarınız bana biraz onu hatırlatıyor. Böyle bir program kurulmuş olabilir mi PC'ye?
  • Deep Freeze programının özellikleri bunlar sanki
  • format yemiyor derken, diske format atsanız bile eski haline mi geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet deep freze benzeri bir durum mevcut fakat ben böyle bir program kurmadım kendiliğinden böyle oldu. Format konusunda ise içindeki bölümleri silmiyor hadi silmedi biçimlendir diyorum onu da yapmıyor. Muhtemelen SSD arızalandı fakat bu şekilde iş görmesi de garip olay.
  • En son file zilla diye bir programdan dosyalar indirmiştim. Acaba orada bir virüs bunu yapmış olabilirmi? Ayrıca güvenli modda açma olanağımda yok. Aklıma açılış için Windows(win10) un kullandığı dosyalarda problem mi var sorusuda geliyor. Öyle olsa bile bilgisayarın eski hali niye geri gelsin onuda anlama zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.