Şimdi Ara

laptop da işim bitince kapatmak istiyorum fakat kapanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar, ya ben bi sorunla karşılaştım da sizden yardım almak istedim. laptop da işim bitince kapatmak isityorum fakat kapanmıyor. hatta yeniden başlat diyorum fakat ekran aynen kalıyor. ilgili arkadaşlar acil cevap bekliyorum. msı kullanıcısı

• LÜTFEN ARKADAŞLAR YA Bİ YARDIMCI OLACAK YOK MU?
    YOK MU SORUNUMDAN ANLAYAN
  • ARKADAŞLAR HADİ YA Bİ ANLAYAN YOK MU BU İŞİ YA DA BAŞINA BÖYLE BİR İŞ GELEN. CEVAP BEKLİYORUM
  • işletim sistemi hatası olarak görüyorum ben...

baştan kur yada düzeltecek prog.lar olabilir arkadaşlar yardımcı olur
  • MESELA NASIL BİR PROGRAMLA DÜZELEBİLİR AKLINIZA GELEN VAR MI? TEŞEKKÜRLER
  • power tuşuna kapanana kadar basılı tut..
  • YA BABA O SON ÇARE HEM SÜREKLİ ORDAN KAPATAMAM Kİ DEĞİL Mİ?BAŞKA ÇÖZÜM YA
    SORUN NERDE MESELA
  • NEDEN KİMSE YARDIMCI OLMUYOR ARKADAŞLAR? HERKESİN BAŞINA BÖYLE BİR SORUN GELEBİLİR. LÜTFEN Bİ OKUR MUSUNUZ?
  • Dostum Aynı sorun bende de oldu Bende de Msı vardı Sonunda sorun
    Anakartta cıktı. Sanırım servise gostermen gerekecek.
    Bende cok ugrastım yeni sistemler , formatlar cozum getırmedı
    sanırım Msı bunu hep yapıyor
  • çoook ilginç benim kullanmış oldugun msi mp3 player da da böyle sorun oluyodu
  • ARKADAŞLAR VİRÜS TARAMA PROGRAMI DA TARAMA YAPMIYOR. DAHA DOĞRUSU TARAMA YAPARKEN YARIDA HATA VERİYOR, İRÜSTEN KAYNAKLANABİLİR Mİ ACABA?
    LÜTFEN İLGİLİ ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM
  • örnek olurmu bilmem ama benim masaüstü bilgisayarımda aynı sorun vardı....bios güncellemesi ile oldu.....

bios güncellemesi yapmanda fayda var....
  • virusten olurmu demıssın olabılır. ama daha buyuk bı olasılıkla sorunun donanımsaldır...alettın marka ve modelını yazarsan bide arkada calısan programları kapatarak denersen kapata bılırsın gıbı me gelıyo...
  • MSI M 510 A. ya üründen çok memnunum aslında böyle bir durumda ilk defa başıma geldi. kaspersky diye bir program var tarama yapamıyorum neden acaba? virüs programı engelliyor mu?
  • Program çakışması var. Yüklü ve çalışır programlardan bazılarını windows kapatamadığı için bilgisayarı da kapatamıyor. Çok sık rastlanılan bir durum. Çözümü ise basit. Sadece çalışmasından şüphelendiğiniz programları uninstall edin. Göreceksiniz bilgisayarınız nazlanmadan kapanacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DANTES_07

ARKADAŞLAR VİRÜS TARAMA PROGRAMI DA TARAMA YAPMIYOR. DAHA DOĞRUSU TARAMA YAPARKEN YARIDA HATA VERİYOR, İRÜSTEN KAYNAKLANABİLİR Mİ ACABA?
    LÜTFEN İLGİLİ ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM

Virüs taramasını bir de "Güvenli Kip"te dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.