Şimdi Ara

Laptop'da Kapanma Sorunu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung R580 JS02TR Model laptop sahibiyim, bilgisayarımda ısınmadan kaynaklı donma problemi yaşıyordum ve yetkili servise göndererek bu sorunu hallettirdim.
    Fakat bilgisayar geldiğinde, ufak tefek saniyelik takılmalar yaşıyordum sistemsel olduğunu düşünerek işletim sistemimi değiştirdim.
    Format attıktan sonra, ufak tefek takılmalarım azaldı fakat, oyun içerisinde bilgisayarı tamamen kapatıyor.
    Özellikle League of Legends oynarken ve Football Manager 2012 oyununun belirli yerinde hiç bir hata vermeden direk bilgisayar kendini kapatıyor.

Yaptığım araştırmada bir kaç kişi bunun Net Framework veya ActiveX ile alakalı olabiliceğini söyledi, net framework yüklerken ufak bir hatada almıştım ama umursamamıştım.
    Kaldırıp yüklemeyi denedim fakat bunada izin vermiyor bilgisayar.. Sizce sorun nerededir daha önce başına gelen varsa yardımcı olabilir mi .

Not : Bilgisayarımda şuan hiç bir ısınma problemi yoktur, ısınma ile alakalı bir kapatma değil. Hatta bilgisayar masaüstü işlemlerinde 24saat açık bile kalsa sorun yaratmıyor sadece oyunların aksiyonu birden gelişen kısımlarında ve FM 12 oyununun bazı kısımlarında bu hatayı vererek kapatıyor.

Okuduysanız şimdiden teşekkürler : D

• bilgisayarı komple test eden yazılımlarla bir test yaparmısınız

http://www.3dmark.com/3dmark11/download/

yada yeni oyunlardan bol grafik ve işlemci gücü isteyen bir oyun kurup oynayın bakalım ne olacak yine çökecek mi eğer çökerse win7 o zaman t.servis yapamamış demektir.
  • .net freamwork 4.0,c++ redistributable ve directx'i kurdunmu
  • Qujaga ; Verdiğin program bir kaç sitede ücretli gözüküyor fakat birinde direk indirebildim ondada yarıda gene bilgisayar kapanınca sıkıntı oldu şuan tekrar indirmeye çabalıyorum..

emrecansahin11 ; Dostum W7 kendi içinde Framework barındırıyor o yüzden ekstra yükleme yapmaya kalktığımda hata veriyor. Sadece içerisindekini açtım ekstra yükleme yapmadım.

Şuan tekrar makinama format attım 1 saat öncesinde, driver updatelerimi vs.. gerçekleştirdim tekrar bir kapanış yedim..
    Benim tahminimce, Teknik serviste yapılırken işlemciyle alakalı bir sorun meydana geldi, fan soğutmuyor ya da işlemci çekirdekleriyle alakalı bir ısınma var.
    Kendini kapatmasını ben bir tek buna bağladım.
  • evet bu kadar sık oluyorsa bu dediğiniz doğru olabilir ve bu yazılımla falan alakalı değil. siz tekrar t. servise gönderin ve sorunum düzelmedi devam ediyor diye söyleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Kapanma Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.