selamın aleyküm abiler ablalar yardımınıza muhtacım bakın benim laptop acer 5750g 4gb ram bile var ama wolfteam adlı bir oyun var 1gb bile online onu oynayamıyorum çok donuyo eskiden 512 mgb ramli bilgisayar vardı ama o masaüstüydü onda çok rahat oynuyodum ama bunda neden oynayamıyorum videoları bile allaha şükür 720 hd de izliyorum ama oyuna gelince donup duruyo yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen !!!
A.s
Kardeşim ramin oyunun akıcılığıyla alakası yoktur ekran kartını ve işlemcini yazarsan sevinirim.
kardeş bak bunlar laptopda yazıyo ben sana onları yazayım
Intel core i5-2430M 15.6 HD LED LCD NVIDA GeForce 610M 4 GB DDR3 Memory 640GB HDD DVD-Super Multi DL drive Acer Nplify 802.11b/g/n 6-cell Li-ion batery
kardeş işte laptopda bunlar yazıyo ben anlamadın bunlardan ekrat kartı de işlemcide bunlarda vardır inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: numan258
Intel core i5-2430M 15.6 HD LED LCD NVIDA GeForce 610M 4 GB DDR3 Memory 640GB HDD DVD-Super Multi DL drive Acer Nplify 802.11b/g/n 6-cell Li-ion batery
kardeş işte laptopda bunlar yazıyo ben anlamadın bunlardan ekrat kartı de işlemcide bunlarda vardır inşallah
Hocam oyun oynarken ısı değerlerini kontrol ettiniz mi?
quote:
Ben de wolfteam oynuyorum. Sanırım ekran kartının driverı yüklü değil. Ekran kartının driverini güncelle ve bu konudakileri yap:
laptop ta çift ekran kartı varsa aygıt yöneticisi görüntü bağdaştırıcılarının bi görüntüsünü yollarmısın buraya
çift ekran kartı değil, iki adet video yongası var.o çift ekran kartıyla crossfire muhabbeti APU laptoplarda oluyor hibrit crossfire. bende biri dahili diğeri harici
cpu % 30 40 arası ram ise 40 dan yukarı çıkmıyo
quote:
ya bi gün oynadım öteki gün gine donmaya başladı ve diğer sorunlarda başladı
quote:
Masaüstünde boş bir yere sağtık yapar msın orada değiştirilebilir grafikler var mı? Eğer yoksa mutlaka Nvidia'nın bir kontrol paneli vardır bulabilirsen yardımcı olabilirim.
quote:
sıcaklığı diyorum hocam
quote:
Orijinalden alıntı: UçKutusundakiDelik
quote:
sıcaklığı diyorum hocam
Alıntıları Göster
ekran kartı düşük ise ramın önemi olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: Vezirr07
quote:
sıcaklığı diyorum hocam
yanına domdurma koy 5 dk da eriyo :D
quote:
Orijinalden alıntı: furkanbdr
quote:
Masaüstünde boş bir yere sağtık yapar msın orada değiştirilebilir grafikler var mı? Eğer yoksa mutlaka Nvidia'nın bir kontrol paneli vardır bulabilirsen yardımcı olabilirim.