Şimdi Ara

laptop donanımından çok iyi anlayan lütfen yazsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim laptop ısınma sorunu vardı bu arada modeli lenovo G770 bunun yanı sıra grafik işlemci fanı 0 gösteriyor oyuna girince GPU 50 55 derecelere çıkıyor fakat daha öncelerde böyle değildi bilgisayar stabil durumdada 40 45 derecelerde gösteriyordu bunuda servisini arayıp belirttim arıza kaydı aldı hemen yarın kargo gelip aldı servisi yolladım 5 iş günü içinde onarımı tamamlanmştır denildi fan değişimi bakım onarım yapıldı olarak bir rapor yazmışlar tmm dedim sorun çözüldü açtım bilgisayrı yine aynı durum var değişen bişey göremdim ben ne yapmam lazım tekrardan arayıp makineyi servisemi yollim yoksa programsal bi durummu bu sizlerden bunu öğrenmek istiyorum . [simage]
     laptop donanımından çok iyi anlayan lütfen yazsın

resim upload[/simage]

• o bilgisayarda grafik işlemci için ayrı bir fan var mı?
    laptoplarda normalde tek fan olur ve cpu, gpu aynı fan ile soğutulur
    ayrı bir fan yok ise 0 yazması normaldir
    servisten geldikten sonra bilgisayarda aşırı ısınma var mı
  • MuratTURAN1977 M kullanıcısına yanıt
    bilgisayarı vermeden öncede 80 85 e çıkıyordu oyun oynarken ama veya herhangi bir facebook oyun uygulamasında bile oluyordu ısınma geldğindede aynı değişen bişey yok bakım yapıldığından da şüpheliyim doğrusu pc stabil durumda 50 55 i geçmiyor CPU değerleri yanlız ilk aldım zamanlar bilgisayarı GPu Değeri CPU değeri falan yazıyordu her durumda son bir aydır böyle oldu durup durken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin55bafra -- 7 Eylül 2013; 15:15:28 >
  • gpu olarak ne kullanıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intel Core i5 2450M - 2.5 GHz Turbo Boost ile 3.1 GHz'ye kadar İşlemci Cache 3 MB
    ati radeon hd 6650m video card

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin55bafra -- 7 Eylül 2013; 16:00:10 >
  • Kasma kapanma sorunu yada mavi ekran gibi sorun yapmıyorsa dert etmeyin böyle seyleri zaten herkez ogrenmis araba gibi hararet ölçüyor bakın keyfinize ya su kaynatırsa kapatır zaten kendini...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

Kasma kapanma sorunu yada mavi ekran gibi sorun yapmıyorsa dert etmeyin böyle seyleri zaten herkez ogrenmis araba gibi hararet ölçüyor bakın keyfinize ya su kaynatırsa kapatır zaten kendini...

85 e kadar sıkıntı olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sekılde bendede lenovo war aynı ısı sorunu nu bende yasadım ama bende bı sure sonra kendılınden kapanıyodu yollladım fan degıstırıldı falan fılan dedıler geldı gerı zorlayıcı oyun oynadımda ısınıp kapanıyo ama fazla zorlamayınca ıyı ısısına da hıc bakmıyorum sende bakma bende bı ara takmısdım sureklı program ındırıp ısı sını kontrol edıyordum baktım olacak gıbı degıl saldım epeydır bı sıkıntı yok
  • tmm arkadaşlar saolun bende takmıcam artık ozman ..
  • 105'i gördüm ben benim dizüstü bilgisayarımda(alaşımlar nasıl erimedi ben de anlamadım ) 80-85 ise çok takılmayın, benim Pch diyot adlı parça, bilgisayar açıldıktan 15 dk sonra stabil olarak 98 derecede bekliyor, bak keyfine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.