Şimdi Ara

Laptop durup dururken kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Laptopum Acer E1-531 durup dururken kapanıyor.Tam açılıyo nete giriyorum biraz takılıyorum pat bi anda kapanıyor. Herhangi bi hatada vermiyor nedeni nedir acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• camlica34 C kullanıcısına yanıt
    CPUID HWMonitor indir ve değerleri resim olarak yolla buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeeeer54

Hocam tam açıyorum indiricem geri kapanıyo bide çok fazla ısınıyo. Fan, başta düğmeye basınca bi 2 sn çalışıyo sonra kendiliğinden duruyo

• quote:

Orijinalden alıntı: camlica34

quote:

Orijinalden alıntı: omeeeer54

Hocam tam açıyorum indiricem geri kapanıyo bide çok fazla ısınıyo. Fan, başta düğmeye basınca bi 2 sn çalışıyo sonra kendiliğinden duruyo

bekle 15 dk filan soğusun
  • aşırı ısınma varsa sistem kendini korumaya alacağından hiçbir mesaj vermeden kapanması normal.Pc nin fan temizliği ve termal macun yenilemesini yap aşırı ısıdan başka kurtulma yolu yok bu aşırı ısıdan sürekli kapanmalar anakart üzerinde kalıcı bir hasar bırakabilir.
  • Aynı sorun bendede var fanı temizledik falan yinede açıyosun 15-20 dk duruyo sonra kapanıyo kapanınca hemen açarsan tam açıldımı kapanıyo soğutucuda aldık fayda etmedi, Birazdan speed fan ı denicem

@omeeeer54

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman en kısa zamanda servise vermek lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • camlica34 C kullanıcısına yanıt
    Isınmadan kasıtlı arkadaşların dediği yöntemleri dene olmadı servise ver.Sistem belli bir sıcaklıktan yükseğe çıktı mı kendisi kapanır.Fazla sıcaklık cihaza zarar verir.
  • Yalnız sıcaklıktanda olmayabilir belki çakışma falan da vardır çünkü bir anda böyle kapanması normal değil BENCE :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.