Şimdi Ara

laptop ekran karardı acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    geçen hafta mahallemize yıldırım düştü bir çok komşunun ev eşyaları yandı kiminin tv kiminin reciever, telefon laptop adaptörü vs.
    benim payıma düşende laptop ekranı oldu
    ekran çalışıyor ama karanlık el feneri tutunca yada güneşe tutunca masaüstü filan belli oluyor.
    şu anda crt monitör buldum onla kullanıyorum
    laptopu dağıtmış vaziyetteyim ekranıda söktüm devresindeki f1 sigortasınıda ölçtüm sağlam
    tecrübeli arkadaşlardan yardım ve öneri bekliyorum
    ekran nette 180-200 liraya satılıyor ekrandan başka biryerde problem varsa alırım boşa gider diye korkuyorum
    şididen yardımlarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kge10 -- 9 Mart 2012; 0:53:58 >

• hocam inverter devrende yada florasanda sıkıntı vardır komple lcd degistirme gibi bi hata yapma
  • inverter devresini nasıl kontrol edicem pek de sökülüp takılan bir şeyede benzemiyor hani sadece devreyi aldım desem takabilirmiyim
  • lcd ekran çok hassastır ürünü bir yerden temin edebilseniz bile montajında son kullanıcı zorlanabilir ve ekranı çatlatabilir.Bir çok notebook servisi bu hizmeti vermekte onlardan yardım alabilirsin.Eğer istanbul içinde ikamet ediyorsan kadıkoyu bi dolaş derim.
  • galiba sorunun nereden kaynaklandığını anladım
    ölçü aletiyle ledlere akımı götüren flexi ölçtüm eksi voltaj gidiyor artı gitmiyor
    ledlerin kaç volt ile çalıştığı öğrenip laptopun bir yerinden o voltajı alıp ledlere götürcem
    panelin üstündeki ledleri yaktımmı tamam zaten ekranda görüntü var
    birde yapamazsam mecbur panel alıcam aynı boyutlarda (16") 1920*1080 yani fhd paneller
    var fakat 30 pin benimki ise 40 pin bunu dönüştürcek birşey bulabilirmiyim
    yani ekran fhd olsa çok güzel olucak
    bu arada makina asus n61vg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kge10 -- 10 Mart 2012; 2:06:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kge10

merhaba arkadaşlar
    geçen hafta mahallemize yıldırım düştü bir çok komşunun ev eşyaları yandı kiminin tv kiminin reciever, telefon laptop adaptörü vs.
    benim payıma düşende laptop ekranı oldu
    ekran çalışıyor ama karanlık el feneri tutunca yada güneşe tutunca masaüstü filan belli oluyor.
    şu anda crt monitör buldum onla kullanıyorum
    laptopu dağıtmış vaziyetteyim ekranıda söktüm devresindeki f1 sigortasınıda ölçtüm sağlam
    tecrübeli arkadaşlardan yardım ve öneri bekliyorum
    ekran nette 180-200 liraya satılıyor ekrandan başka biryerde problem varsa alırım boşa gider diye korkuyorum
    şididen yardımlarınız için teşekkürler

Floresan yaptırman lazım çoğu bilgisayarcı komple ekran değiştirmek istiyor buna düşme derim Floresan değiştitrsen normale dönecektir geçmiş olsun

• hocam benimki led ekran florasan yaptıramam
    birde mahrumiyet ülkesi kıbrıstayım temmuza kadar
    burda flarasana ekran parası ekrana pc parası isterler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.