Merhaba arkadaşlar. Bir süre önce bi teknoloji mağzasından bir laptop aldım. Alırken ekran kartını r5 m530 diye aldım. Ama eve gelip driver güncellediğimde(amd'nin kendi otomatik güncelleyen programından) ekran kartı r8 M535DX diye bir karta dönüştü. Sonra aygıt yöneticisinden güncelleyeyim dedim. Ordan güncelleyince r7 m440 oldu. En son tekrar amd programından güncelleyince r8 m535dx'e dönüştü. Şuan oyunlarda açılıyor mu bilmiyorum ama diğer güncellemelere göre daha iyi fps alıyorum. Pes18'de 30 sabit(ani pingler hariç) diğer oynadığım oyunlarda da sorun yaşamıyorum. Güncellemeden önce pes18'de kasma yaşıyordum(şimdi her oynamadan önce ekran kartı ayarlarından pesi yüksek performan moduna alıyorum). Sizce bu ekran kartı tam olarak ne? ARaştırdım ama hiç denk gelemedim. Başka biri de böyle bir sorunla karşılaşmış. Onunki de farklı bir ad almış ve dediğine göre onunkisi r7 m440 ve laptopun APU kartının melez haliymiş dedi. Olayın aslı nedir? PC özellikleri: amd a12 9720p radeon r7 12 compute cores 4c+8g Amd Readon R7 Graphics(APU) Amd Readon R8 M535DX 8 gb ram (Dual DDR4 SDRAM emin değilim bu galiba)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme