Şimdi Ara

laptop ekranda mürekkep sızması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
17.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 hafta önce bir yolculuk esnasında laptopın ekranında murekkep sızması oldu. yaklasık 3 hfta ıcerısınde kısmi de olsa murekkep bazı yerlerde kurudu.
    bu aksam yanlıslkla ufak bı darbe aldı laptop oncekınden daha fazla murekkep sızması oldu. sadece 2 ay kadar kullanacagım ıcın yenı almak weya ekranı yaptırmakta ıstemıyorum murekkep dısında bır sorun yok sıstem calısması gayet sorunsuz. benim sorum bu murekkeplerı en hızlı bır sekılde nasıl kurutabılırız ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .HonouR. -- 4 Şubat 2011; 2:17:51 >

• en iyisi kendi haline bırkmak hocam
  • :(( 3 hafta da cok az bir mıktar kurudu ya kendı kendıne.. suan olusan murekkepleri 3 ay bekletsem kurumaz :(
  • yardmcı olacak kmse yokmu
  • Mürekkep derken mürekkep mi döküldü yoksa ekrandaki lcd sıvısı mı dağıldı?
  • lcd sıwısı dagıldı hocam
  • hocam monıtoru asla ve asla kasıntıya getırme sabıt durursa kurur yok catlak varsa o iş yaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya beyler bayanlar benim asus A52J model ekranın yanından tutup actım sonra ekran gitti assa doğru mürekkep gibi bisey aktı yapılırmı yapılırsa kaça yapılır çok mu pahalıdır biri yardım etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzumaki2

ya beyler bayanlar benim asus A52J model ekranın yanından tutup actım sonra ekran gitti assa doğru mürekkep gibi bisey aktı yapılırmı yapılırsa kaça yapılır çok mu pahalıdır biri yardım etsin

Ekranı çatlatmışsın dostum,tamiri basit yeni ekran/panel almak senin modele uygun paneli satıyorlar,http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-asus-a52-a52j-15.6-led-ekran-lcd-panel-aynigunkargo-122395201/detay alıp takıcan yada güvenilir bir tamircide taktırcan,tavsiyem alıp taktır.

• eyvallah sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.