Şimdi Ara

Laptop ekranı kırıldı, BIOS ekranını göremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. laptopumun ekranı kırıldı bende yaptırmadım ve lcd monitörüm vardı onu bağladım. sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. yalnız bugün format atma ihtiyacı doğdu. dvd rom sürücüsü arızalı olduğu için usb ile format atmak istiyorum. bios ayarlarından boot yapabilmem için USB'yi seçmem lasım. fakat sadece windows login ekranı geldiği zaman monitöre görüntü geliyor. bios u göremiyorum veya laptop açılırken f12 ile boot select yapıncada ekrana görüntü gelmiyor. dolayısı ile formatı başlatamıyorum. bu konuda tavsiyeniz ne olur?

• Aklıma tek bir çözüm yolu geliyor, aynı modele sahip bir laptop bulacaksınız. Hangi tuşlara sırası ile basmanız gerektiğini bir kağıda yazacaksınız. Öyle belki ilgili ayarı yapabilirsiniz ama biraz zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 16 Şubat 2012; 17:19:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Aklıma tek bir çözüm yolu geliyor, aynı modele sahip bir laptop bulacaksınız. Hangi tuşlara sırası ile basmanız gerektiğini bir kağıda yazacaksınız. Öyle belki ilgili ayarı yapabilirsiniz ama biraz zor.

disk bölümleme noktasına geldiğim zaman ne yapacam:))
    arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilecek kimse yokmu??ofisteki CRT monitor ilede denedim olmuyorr sadece login ekranında görüntü veriyor
  • Laptoplarda Windows başlamadan bağlantı portlarını tanımadığı için görüntü gelmez. Yapacağınız şey laptop'ın hdd'sini bir başka aynı model laptopa takıp formatlamak. Bu da ne derece makul bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Laptoplarda Windows başlamadan bağlantı portlarını tanımadığı için görüntü gelmez. Yapacağınız şey laptop'ın hdd'sini bir başka aynı model laptopa takıp formatlamak. Bu da ne derece makul bilemem.

başka sanınız yok hocam .
  • Dostum Laptopun Harddiskini çıkar..

daha sonra ona herhangi bir bilgisayarda işletim sistemi kur..

harddiski geri tak..

taşınabilir harddisklere işletim sistemi kurma ile alakalı şu sayfaya bakabilirsin

bende de aynı sorun vardı yaptım..

hatta...

ben kendi laptopumda ekran açıkken yaptım bu işlemi... (windows kuruluyken ekran geliyor ya...)

http://sumernimetoglu.blogspot.com.tr/2013/10/harici-hdd-ye-veya-usb-ye-windows-7_9.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.