Şimdi Ara

Laptop Ekranı Silme ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşlr bnde toshiba a200-1cr war ekranını silmk içn ewde kndi imkanlarım ile ekranı temizlemk içn ne yapabilirm ??? Yardımlarınızı bekliorum.

• gözlük bezi
  • yoq bnde normal bez warda yalnız ekranımda lekeler war parmak izi vs. bunları nasıl giderebilirim ?
  • Bir gözlükçüye gidilir, ben sizin diğer şubenizden gözlük aldıydım ama bezini kaybettim bez istiyorum denilir, eve gelinir ekran bi güzel silinir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirli -- 8 Eylül 2007; 14:58:38 >
  • Arkadaslar bezi kullanirken herhangibir sivi ( su gibi ) kullanmalimiyiz. Saka gibi gelmesin size ama download yuzunden devamli acik olan Dell dizustumun ekranini silmem lazim
  • Arkadaşlr bnim derdimi anlamıorsunuz bnim ekranım lekeli yane parmk izi feln olmş bunları silmk içn nelr kullanmalıyım onları soruyorum bn ?***??
  • antistatik temizleme sprayi ve normal herhangir pamuklu bez.şahane oluyor.bi zarar falan da vermiyor.ve tozlanmasını geciktiriyor.
  • evet özel köpük ve bez var bu iş için. öyle pahalı filan değil. teknosada bile 10-15 lira. En az 1-2 yılda gider tahminim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.