Şimdi Ara

Laptop ekranına program sıgmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Masaüstünde boyle bir sorunla karsılasmamıstım. Laptopun ekran cozunurlu 1366x768 çözünürlükte yanı en son ayarlarda. Buyrun bu da programdan ss. Alt taraftaki apply butonuna tıklayamıyorum

• bu kullandıgınız programla ılgılı olabılr mı ? ..sıstemde cozunurluk sorunu yok gıbı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

bu kullandıgınız programla ılgılı olabılr mı ? ..sıstemde cozunurluk sorunu yok gıbı ..

Masaüstünde 1024x768de sorunsuz kullanıyordum. Laptopta cozunurluk daha fazla ama program ekrana sıgmıyor
  • Bence programı yazan arkadaşa selam göndermek gerekir. Bunu düşünmemiş olsa gerek. Çünkü, çözünürlüğünüz anormal değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YDG

Bence programı yazan arkadaşa selam göndermek gerekir. Bunu düşünmemiş olsa gerek. Çünkü, çözünürlüğünüz anormal değil.

Alt taraftaki başlatı xpde oldugu gibi gizli hale getirme imkanı varmı ? O zaman kullanılabılır belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_cavus

quote:

Bence programı yazan arkadaşa selam göndermek gerekir. Bunu düşünmemiş olsa gerek. Çünkü, çözünürlüğünüz anormal değil.

Alt taraftaki başlatı xpde oldugu gibi gizli hale getirme imkanı varmı ? O zaman kullanılabılır belki

Var tabiki.. Başlat menüsünü yukarıya taşırsın ama yeterli olur mu bilmem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

Programdan kaynaklanıyor.

Programın çözünürlük ayaları varsa biraz karıştırınız..

Programın çözünürlük ayarları yok malesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Ekranı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler başlatı sol tarafa tasıtınca sorun çözüldü

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler başlatı sol tarafa tasıtınca sorun çözüldü

Kolay gelsin.

• quote:

Masaüstünde boyle bir sorunla karsılasmamıstım. Laptopun ekran cozunurlu 1366x768 çözünürlükte yanı en son ayarlarda. Buyrun bu da programdan ss. Alt taraftaki apply butonuna tıklayamıyorum

Selam
    Selam
    Laptoplarda bazı program çalışma pencerelerinin ekrana sığmadığını biliyoruz(sizde olduğu gibi).
    Bunu aşmak için, görev çubuğunu sağa, sola veya gizle seçeneklerini kullanmaktan başka bir çözüm olmuyor. Veya başka bir ekran.

Resimde yazdığım şekilde uygularsanız, sorununuz ortadan kalkacaktır.
    Kolay gelsin..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.