Akşam yağmur yağması sonucu tavandan su damlamış ve su tamda laptopun üstüne gelmiş. Şu an ekranın bi kısmında beyazlık var yani birikmiş sanırım orda. Toshiba yı aradım ve durumu anlattım dediklerine göre garanti dışı kalıyormuş ve ücret olarak yaklaşık 600 700 lira gibi bi ücret çıkıyormuş ne yapmalıyım bi tavsiye lütfen.
Islandıktan sonra hiç çalıştırmadıysanız eğer ekran kısmını söküp bir güzel temizleyip kurutun. Notebook marka modele göre nasıl söküldüğünü nette arayın video olarak bile bulabilirsiniz. Çok zor bir işlem değil. Ama ekranın içine kadar işlemiş ise ekranın değişmesi gerekir. Onun da fiyatını araştırın yine el beceriniz varsa alıp kendiniz de değiştirebilirsiniz. Daha uygun bir fiyata gelir.
Hiçbir şekilde çalıştırmayın, kurutabildiğiniz kadar kurutun, saç kurutma makinesi vs. tedbir amaçlı birkaç gün sıcak bir ortamda barındırın, içerisindeki sıvı buharlaşsın. Daha sonra test edersiniz. Çalıştırmadığınız sürece yıkansa dahi sorun olmaz. Tabi ki enerji giriş, çıkışı olmaması gerekir.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Benim ekranada su girdi baya bi çalışmasında hiç problem yok fakat bunu nasıl kurutabilirim? saç kurutma makinesiyle deneyeyim mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme