Şimdi Ara

laptop ekranını tv/hdmi/av/media player'e çevirme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
29
Favori
46.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben de bir projemde bu yoldan gitmek zorundayim.
    Bana sadece hdmi in ozelligi sunmasi yeterli 17.3" ve 1920*1080 bir devre lazim , konuda tecrubeli ustalardan yardim istiyorum

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polanski TR -- 19 Nisan 2017; 15:37:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihadtknbs C kullanıcısına yanıt
    Yok projeyi iptal ettim

• Ekran kartı bozulan 82 ekran lcd tv ye yetkili servis 900 tl istedi :( acaba benzer bi uygulama tv panelleri için de yapılabilir mi?

• capital.punishment C kullanıcısına yanıt
    Evet yapılır.

• ramudi R kullanıcısına yanıt
    LCD TVler için 10inçten 42 inçe kadar üniversal bir board var şu linkte

Universal Board

Peki bu board yeterli midir sizce LCD tv ekranını çalıştırmaya, LCD inverter olayını nasıl halledebiliriz. Hergün önünden geçtiğim TV tamircisinin dükkanının önünde atıl durumda birçok tv var, eğer bu tarz boardlar lcd veya led tv için de geçerliyse gidip bir tane tv için fiyat sorucam. Siz ne dersiniz?

• 45 dolar 97 lira yaptığı günler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur426a U kullanıcısına yanıt
    Panelin marka model nosunu çözünürlüğünü satıcıya sorun bir uyarsa alın.

• ramudi R kullanıcısına yanıt
    İşte elimde panel yok, uyacak olduğundan emin olsam gidip tv tamircisinden anakart bozuk panel sağlam bi tv alcaktım. biraz daha araştırcam bakalım lcd led tv için. Teşekkürler
  • Arkadaşlar bende aldım.
    Hiç kullanmak kısmet olmadı.
    Sıfır olarak komple bu link'ten satıyorum.
    İhtiyacı olanlar faydalanabilirler.
    Aldığım bedelin hemen hemen yarı fiyatına veriyorum.
    https://forum.donanimhaber.com/v29-tv-karti-notebook-ekranini-monitore-donusturme-aparati--132718143#132718143
  • Atakan arkadaşımdan aldığım controller board ile yapmış olduğum ufak çalışma , farklı bir proje için kullanacaktım ama zaman sıkıntısı yüzünden erteledim bende elimde atıl durumda bulunan lcd ekran ile kullanmaya karar verdim

19'' eski bir lcd monitör ,ayaklığı olmayan sinyal giriş kartı bozuk bir monitör , lcd paneli sağlamdı. Malzemelerde inverter ve panele uygun lvds kablo yoktu , sipariş geçip gelmesi 1 ay gibi sürecekti bende monitörün kendi kartını çıkarmadım ccfl aydınlatmalara gücü boarddan sağladım , arkadaşın gönderdiği lvds kablonun tüm pinlerini çıkardım , panelin ve lcd controllerin data sheet lerini buldum lvds kabloyu uygun şekilde pinleri tekrar dizdim bu biraz zahmetli oldu :D geriye sadece birleştirmek kaldı

laptop ekranını tv/hdmi/av/media player'e çevirme

Bitmiş hali

• Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir bu projeyi gerçekleştirmeye çalışıyordum. Lp154wx4 (Tl)(C3) model ekranım var çinden küçük bir board sipariş ettim vga çıkışı mevcut dc güç içinde 6 pini vardı bunları kendim güç kaynağıyla birleştirdim ancak ekranım floresanlı ve laptopun orjinal inverter ı dışında malzemem yok. Ancak bu invertörün girebileceği bir yer yok boardda ve bu aşamada duraksadım. Floresanı nasıl bağlamalıyım ? lütfen bitirtin bana şu projeyi :D  laptop ekranını tv/hdmi/av/media player'e çevirme laptop ekranını tv/hdmi/av/media player'e çevirme laptop ekranını tv/hdmi/av/media player'e çevirme

• Merhabalar;

Hdmi ile tivibu ev alıcısından görüntü aktarımı mümkün mü?

• Merhabalar;

Hdmi ile tivibu ev alıcısından görüntü aktarımı mümkün mü?

• Board konusunda tercihine karışmıyorum keseye bağlı , hdmi sayısı isteğne ... İlla LVDS (1 ch, 6-bit) , Connector , 40 pins kablo şart! Ayrıca kart üzerindeki voltaj jumperini 3.3v getirtmen gerekir.
  • sorun yaşamassın hocam alırken satıcıya panel modeliini belirt ona uyumlu lvds kablo koysun , birde inverter şart lcdnin içerisindeki florasanların çalışması için
  • , jumper ayarını unutma kart gelince, sonra yanmasın kesinlikle acele etme. default country Rusia denmiş bunu satıcıya sor sıkıntı çıkarır mı, osd lang de Türkçe var bu iiy.

Led tv değil mi inverteri alırken buna dikkat edin. CCFL ise sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi-kaplan -- 11 Kasım 2018; 9:59:23 >
  • Ben linklere tekrar bakayım. Evet uzantı benziyor hakkaten, onu satıcıya sor danış. Led aydınlatmalı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi-kaplan -- 11 Kasım 2018; 15:3:31 >
  • sizin adınıza sevindim.

• Merhabalar. Elimde arızalı bir LCD var ve kartını bulması ölüm. Nereden başlamalıyım? Universal card buldum banggood'tan ama lcd panelin üzerinde 10 tane kod numarası var, neye göre seçeceğiz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.