Şimdi Ara

laptop ekranını tv/hdmi/av/media player'e çevirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
29
Favori
46.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk mesajda bağlantısı var ebay ile başlıyor görürsünüz hemen.
  • Derin_KarayeL kullanıcısına yanıt
    Bahsi geçen LCD driver with multimedia kartından aliexpress sitesinde varmıdır, ben ürün ismini tam olarak yazamadım galiba, sonuç çıkmadı..
    Sağdece ekranı çalıştırmak yetmiyor,, ekranı görebilmek için Backlıght sistemininde çalışması gerekiyor, onun sürücüsüde driver kartı ile berabermi geliyor.
    Güzel çalışma olmuş,, ayrıbir havası var,, elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

aldığınız ürünün linkini satıcısını paylaşırmısınız.

cvp verdigin için tşklr bu paypal hakkında biraz bilgi verirmisin daha önce hiç kullanmadım işleyiş şekli nasıldır bizi bi aydınlatırsan cok sevinirim..
  • Sozuak S kullanıcısına yanıt
    aralarında neden açık fiyat farkı var 26 46 60 farkı nedir hepsi aynı çipset.
  • Back light devresi kartın üzerinde var.

Aralarında ne fark var ben sadece 46 dolar olan için içeriğinin

Package Include:

1 X LCD Controller Board (VST29.03X)
    1 X Inverter
    1 X 5 keys Keypad
    1 X LVDS cable
    1 X Remote controller
    1 X IR receiver

23 dolar olan için içeriğinin

Kontrol kartı
    Kumanda

olduğunu gördüm.

Firmalar da farklı. Ayrıca pahalı olan bize lcdnizin modelini yollayın uygun lvds kablosu ile yollayalım demiş. Bu kablo da öyle elle yapılabilecek cinsten değil hazır gelmesi avantaj. Elinizdeki çıkma lcd de lcd tarafı lcd ye uyar ama diğer tarafı söktüğünüz pc ye uyacağı için onun uçlarını tek tek bulup karta lehimlemek bayağı zor olur.
  • arkadaşlar bana bi konuda ciddi yardım eden olur mu acaba?
    bende samsung r522 lap top var win 8 yüklü ben laptopu yeni evdeki lg smart tv ye hdmı kablosu ile bağlamaya çalışıyorum fakat ne yaptıysam bi türlü görüntü alamıyorum
    fn tuşu ile akran değiştiriyorum olmuyor. ggörüntü bi gidito sonra tv de sinyal yok yazıyo.
    ende bi de samsung tv var ona da farklı bi kabloyla bağladım yine olmadı.
    bana bu konuda yardım eden olur mu acaba?

• Başka hdmi kablo kullanın mümkünse, arızalı kablo çok çıkıyor ve kısa olsun. 5 mt yi aşıyorsa kablo boyu o da sorun olabilir.
  • Bu Yeni Birşey Değil Günlük Hayatta Kullanmakta olan Led Tv, Monitörlerde Aynı Sistem Gecerlidir Sadece Burada 15.4 floresanlu Kullanmış 15.6 Led Kullanmanızı Tavsiye Ederim

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-monitor-20-inc-12volt-ve-220-volt-ile-calisan-led-tv-tv-tunerli-155455600/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker_22

arkadaşlar bana bi konuda ciddi yardım eden olur mu acaba?
    bende samsung r522 lap top var win 8 yüklü ben laptopu yeni evdeki lg smart tv ye hdmı kablosu ile bağlamaya çalışıyorum fakat ne yaptıysam bi türlü görüntü alamıyorum
    fn tuşu ile akran değiştiriyorum olmuyor. ggörüntü bi gidito sonra tv de sinyal yok yazıyo.
    ende bi de samsung tv var ona da farklı bi kabloyla bağladım yine olmadı.
    bana bu konuda yardım eden olur mu acaba?

Hocam R522lerde Büyük Bir İhtimalle Ati Ekran Kartı Oluyor 512 MB oLması Lazım Kendi Sitesinden Güncellemeni Öneririm...

Pc Sağ Tıkla ekran Cözünürlüğü Tıkla gelişmiş Ayarlar Tıkla Yonga Türü: 'Ati' Yazması Lasım Eğerki Yok Yazıyorsa Güncelleme Yapmam Lazım

• Bende de anakartı arızalı Datron PL5C laptop var onu tv'ye çevirmek istiyorum hangi adımları izlemeliyim ve bana toplam maliyeti ortalama ne kadar olur?
  • toplam maliyet yukarda yazdığı gibi 46 dolara kart + hoparlör + 12v adaptör

uguraa09 arkadaşın tavsiyesine uyalım "15.4 floresanlu Kullanmış 15.6 Led Kullanmanızı Tavsiye Ederim" elimizde bozuk olan dizüstü bilgisayarların ekranı 15.6 led se mi yapalım yani yada elimizdeki paneli çöpe atalım led akran alalım, fikrin bu yani, çok faydalı olmuş verdiğin bilgi
    verdiğin linkle ne alaka reklamını git başka yerde yap iş olsun post sayım artsın diye yazmış işte
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    Adaptörsüz alın adaptör burada rahat bulunur hem ucuza gelsin hem de az yer kaplasın. Yine de siz bilirsiniz. Bir ara ben de alacağım elimde 6-7 tane lcd panel birikti. Bir projede kullanırım sonuçta neredeyse hepsi geniş ekran. Aslında önümüzdeki aybaşı bir tane isteyeyim ne de olsa uzun sürüyor gelmesi.
    Aslında ev sinema pc sistemine 2 monitör olarak bağlamak istiyordum mp3 ler felan hep orada, bunları dinlemek için de tv yada projeksiyonu açmak hem ekonomik değil hem de kullanışlı değil. Diğer bir fikir de elimde 7" dokunmatik vga monitör var onu htpc nin yatay masaüstü kasasının ön kısmına monte etmek çalışınca çok şık ta görünür. Ama bu mm kartlardan bir tane alıp kesinlikle kullanacağım belki de mutfağa dolap kapağına gömme tv yaparım. Önüne de karartılmış cam yada cam filmi çekilmiş normal cam koydum mu işlem tamamdır.
    Bu çalışmasını paylaşıp beni haberdar eden arkadşıma da teşekkürler, insanın ufkunu açıyorsunuz.

• Hobi amaçlı iyi bir proje ama maliyeti 2. el bir monitör fiyatına denk geliyor yani sadece uğraşmak istiyorsanız olabilir.
  • Derin_KarayeL kullanıcısına yanıt
    Sony Vaio Led,(2007) Dell İnspirion 2004 bakalım deneyecegim,hocam cok faydalı konu elinize saglık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben teşekkür ederim amaç elimizdeki malzemeyi değerlendirmek
  • bu iş için gereken kartı aliexpress'den alan satıcı önerebilecek biri var mı?
  • Çok güzel bir çalışma. Ben de asus f5sl laptop için yapmayı düşünüyorum. tv olarak kullanacağım yapabilirsem. paneli söküp lcd modeline bakıp sipariş vereceğim ancak kafama takılan bir konu var. ilk sayfadaki üründe anten girişi normal anten girişlerinden. ama buradaki üründe lnb girişi var . ben de lnb girişi olsun istiyorum. yani tv de dahili uydu alıcısı olmuş olacak yanlış anlamadıysam bu görüntüden. yoksa o lnb girişi sadece göstermelik mi. uydu alıcısına ihtiyacım olacak mı. bir de merak ettiğim lnbden gelen kabloyu bu girişe takınca hd yayınları izleyebilir miyim? bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim. eğer düşündüğüm gibiyse yapım aşamalarının ve sonucun fotolarını da buraya koyacağım inşallah.

• arkadaşlar bende de acer 5520g ekran vardı malzemeyi aldım taktım fakat ekran bazen karanlık bazen ışıklı arkadaki florosanlar açılışta yanıyor sonra kapanıyor bazen kapatıp açınca geliyor acaba sorun ne de bi fikri olan arkadaş varmı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur426a

Çok güzel bir çalışma. Ben de asus f5sl laptop için yapmayı düşünüyorum. tv olarak kullanacağım yapabilirsem. paneli söküp lcd modeline bakıp sipariş vereceğim ancak kafama takılan bir konu var. ilk sayfadaki üründe anten girişi normal anten girişlerinden. ama buradaki üründe lnb girişi var . ben de lnb girişi olsun istiyorum. yani tv de dahili uydu alıcısı olmuş olacak yanlış anlamadıysam bu görüntüden. yoksa o lnb girişi sadece göstermelik mi. uydu alıcısına ihtiyacım olacak mı. bir de merak ettiğim lnbden gelen kabloyu bu girişe takınca hd yayınları izleyebilir miyim? bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim. eğer düşündüğüm gibiyse yapım aşamalarının ve sonucun fotolarını da buraya koyacağım inşallah.

O cihazdaki giris lnb degil.rf anten girisidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.