Şimdi Ara

laptop ekranını tv/hdmi/av/media player'e çevirme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
29
Favori
46.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevap icin tesekkurler 35 $ siparis verdim bir adet. Saticiya hd uydu alici takip hd yayin izlemek mumkun mu diye sordum cevabi evet oldu. Bu aralar fazla alisveris yaptim.gumruge takilmazsa geldiginde fotolari paylasicam ins.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c9nrad C kullanıcısına yanıt
    guc kaynagi zayif olabilir.. ayarlardan baclighti en dusuk ayara getirin bakalim ne olacak.. en cok akimi backlight ceker,, ekran devreye girince kesiyor olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben çok memlun kaldım 2 tane yaptım halen kullanıyorum elimde 2 arızalı laptoop daha var onlarıda yapacaktım ama kullanacak yerim kalmadı,
    tv tuner kartı çok kifayetli, ilk önce güçlendirici anten aldım çok beğenmedim evin konumundan galiba çok kanal çekmedi bende gittim nextstar blackbox reciver aldım hd den bağladım kullanıyorum, on numara memlunum, ayrıca cihazın usb girişine takdığım usb deki birçok görüntü formatını desteklemesi txt dosyalarını açması mp3 vs açması çok hoşuma gitti ilk kullanımda 0.5amperlik adaptörü yakmıştım ona dikkat etmek lazım en az 1amperlik adaptör kullanmalı ben 2a lık kullanıyorum
  • Derin_KarayeL kullanıcısına yanıt
    Led ekran almayada gerek yok,, arkadaşım ccfl leri söküp,, yerine daha bitişik ledleri olan şerit led taktı,, 10dk anca sürüyor.. sürücü devresine nasıl bağlıyor soramadım,, çünkü kendi elemeği kendi kazancı, bunu nasıl yapıyorsun dersem; adam onu yapıp gelir elde ediyor. işimi elimden alacak yani çok kolay birşey..
  • hocam söylediğinizi yaptım yine olmadı. 12v 4a güç kaynağı kullanıyorum acaba daha yüksek bir adaptörmü almalıyım sence. teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c9nrad

hocam söylediğinizi yaptım yine olmadı. 12v 4a güç kaynağı kullanıyorum acaba daha yüksek bir adaptörmü almalıyım sence. teşekkür ederim.

27 eylülde verdim ben sipariş ama hala çinden çıkış yapmadı. güç kaynağını sordum 12v 2a yeterli olacağını söylediler. 4a yeterli olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin_KarayeL

ben çok memlun kaldım 2 tane yaptım halen kullanıyorum elimde 2 arızalı laptoop daha var onlarıda yapacaktım ama kullanacak yerim kalmadı,
    tv tuner kartı çok kifayetli, ilk önce güçlendirici anten aldım çok beğenmedim evin konumundan galiba çok kanal çekmedi bende gittim nextstar blackbox reciver aldım hd den bağladım kullanıyorum, on numara memlunum, ayrıca cihazın usb girişine takdığım usb deki birçok görüntü formatını desteklemesi txt dosyalarını açması mp3 vs açması çok hoşuma gitti ilk kullanımda 0.5amperlik adaptörü yakmıştım ona dikkat etmek lazım en az 1amperlik adaptör kullanmalı ben 2a lık kullanıyorum

hocam bende bozuk laptop yok ,ekranı nerden ne kadara temin edebilirim ucuz bir şekilde ?
  • ugur426a U kullanıcısına yanıt
    hocam standard modem adaptörü taktım 1a yada 2a sorunsuz şekilde kullanıyorum şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Panther

quote:

ben çok memlun kaldım 2 tane yaptım halen kullanıyorum elimde 2 arızalı laptoop daha var onlarıda yapacaktım ama kullanacak yerim kalmadı,

hocam bende bozuk laptop yok ,ekranı nerden ne kadara temin edebilirim ucuz bir şekilde ?

sıfır lcd paneller pahalı eğer ekranıda satın alırsan biraz maliyetli olacak şimdi ebaya baktım 40-45 dolara adaptörü falan olan setler var,
    7 inçler ucuz ama onlarda çok küçük olur çıplak ekran arkası kasası yok uğraştırır gerçi şimdi baktımda 50 dolardan başlayan fiyatlara lcd paneller var
    70dolar panel + 45 dolar tv kontrol kartı + 20-30tl hoparlör ıvır zıvır 250tl yi buluyor küçük tv fiyatına geliyor nerdeyse ekranı ucuza bulmak lazım
    çıkma çalışmayan arızalı öldü fiyatına bi ekranı çalışan laptop bulursan olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Panther

quote:

sıfır lcd paneller pahalı eğer ekranıda satın alırsan biraz maliyetli olacak şimdi ebaya baktım 40-45 dolara adaptörü falan olan setler var,
    7 inçler ucuz ama onlarda çok küçük olur çıplak ekran arkası kasası yok uğraştırır gerçi şimdi baktımda 50 dolardan başlayan fiyatlara lcd paneller var
    70dolar panel + 45 dolar tv kontrol kartı + 20-30tl hoparlör ıvır zıvır 250tl yi buluyor küçük tv fiyatına geliyor nerdeyse ekranı ucuza bulmak lazım
    çıkma çalışmayan arızalı öldü fiyatına bi ekranı çalışan laptop bulursan olur

saolun hocam, benim düşüncem laptopu bozmadan anakartı söküp yerine kontrol kartı koymak,artık bulcaz biyerden

• Biz lcd ile uğraşalım adamlar rgb duvar boyamalardan paneller yapsın

http://www.youtube.com/watch?v=QyDKCo7LeSc
  • 27 Eylül'de verdiğim LCD board bugün Türkiye'ye giriş yapmış. bir haftaya kadar elimde olur inşallah. Montajın ardından fotoları da koyarım.
  • yapmış olduğum tv şuan ihtiyaç fazlası duruma düştü satabilirim ilgilenen olursa pm atabilir
  • quote:

yapmış olduğum tv şuan ihtiyaç fazlası duruma düştü satabilirim ilgilenen olursa pm atabilir

hocam sahibindende 40 tlye 17 inc ekran buldu 30 pin alıyım mı ?
  • Black Panther kullanıcısına yanıt
    40 tl bayağı uygun bir rakam, linkini koyarmısın bakalım
  • Derin_KarayeL kullanıcısına yanıt
    Süper düşünce ve uygulama,gerçekten tebrik ederim.Bende eski ve ölü 82 ekran lcd tv'yi led yaptım içine de mini uydu alıcısı yerleştirdim,besleme olarak da pc beslemesini kullandım,hatta yanık olan 12v>5V 2 ampere dönüştüren smd entegreyi bulamayınca 5V girişe direk pc beslemesinden verdim,tv halen mutfakta kullanılıyor.
  • quote:

40 tl bayağı uygun bir rakam, linkini koyarmısın bakalım

Hocam sizden ses seda cıkmayınca bekleyemedim aldım link görünmüyor yalnız
    ebaydan kontrol kartı alacagım fakat tv girişlilerden alsam tv izleyebilir miyim diye bir sorum var ?
  • resimde koyarsanız iyi olur,

evet izlersin ama yanlış anlamadıysam sadece tv girişli kontrol kartını kastediyorsan, arada çok fiyat oynamıyorsa hdmi usb li falan alsan çünkü siparişi ver 1 ay kargo bekle falan birde tv tuneri nasıl acaba antenle çok verimli olmayabilir
  • verdiğiniz ebay sitesindeki kartlara baktım da en aşşşa 100 tl karta gidiyor, peki sd yayınlarda bir numarası varmı görüntü adına memnunmusunuz toshiba ekranda ?
  • güzel konu ilk fırsatta denemeye niyetim var ama önce bir ekran lazım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.