Şimdi Ara

laptop ekranını tv/hdmi/av/media player'e çevirme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
29
Favori
46.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında sd yayın denemedim deseim anten bağlamıştım oda çok bir yer çekmeyince kullanmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin_KarayeL

aslında sd yayın denemedim deseim anten bağlamıştım oda çok bir yer çekmeyince kullanmadım

15 inç laptop panel var. Ekranı kırık, board ve poweri sağlam PC monitöre takılır mı acaba?
  • AC//DC kullanıcısına yanıt
    Vga ya da hdmi çıkışından monitor bağlanır. Akabinde klavyeden fn tuşu ile üzerinde çift monitor simgesi olan f tuşuna basılır. Görüntünün harici ekrana yansıması gerekir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Vga ya da hdmi çıkışından monitor bağlanır. Akabinde klavyeden fn tuşu ile üzerinde çift monitor simgesi olan f tuşuna basılır. Görüntünün harici ekrana yansıması gerekir.

Laptop arızalı, paneli sağlam ben bunu , paneli kırık masaüstü monitöre monte etsem çalışır mı?
    Uygun dönüştürücü kart ile çalışacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Uygun dönüştürücü kart ile çalışacaktır.

Paneli kırık olan monitörün içinde power ve video board var ve buna laptop paneli uyar mı? Deneyen var mı? diye soruyorum.
    O bağlantılar, panelden panele, markadan markaya değişir. Pin sayısı uysa bile sinyali uymayabilir. Uyumsuz bir kart ile bağlantı yaptığınızda panelin zarar görmesi ihtimali de var.
    Bu yüzden en uygunu ebayden hazır vga-lvds ya da hdmi-lvds çevirici kart getirtmek, alırken de panelin modelini bildirerek uygunluğunu teyit ettirmek.

• Arkadaslar ps3 laptop yapiyorum. Cihazim resimdeki gibi. Ve ustune ekran takicam. Benim icin ebay'dan sadece hdmi ciksi olan bir board siparis edip sahibinden araciligiyla bana satabilirmi. Sadece hdmi ve vga olacagindan fiyatlarda uygun oluyor. egerki benim icin getirtecek biri olursa pm atmasini rica ederim. kesinlikle almam gerek ebaydan ben alamiyorum.
     laptop ekranını tv/hdmi/av/media player'e çevirme laptop ekranını tv/hdmi/av/media player'e çevirme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aylar önce ,bozuk asus f5sl laptop için almıştım bu karttan. öyle boşta duruyordu ancak şimdi lazım oldu ve tv + medya oynatıcıya çevirdim. kartı aldığım adres http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-TV-HDMI-VGA-AV-USB-AUDIO-LCD-Controller-Board-Driver-Board-Kit/1894123604.html

Pek estetik olmadı ve biraz kabaca oldu güzel bir kasa yapmak isterdim ama elim yatkın değil bu işlere. hoparlorler yine laptotan sökülerek takıldı. Tv tuneri fazla kaliteli değil. tv üstü antenle deneyince 10-15 kanal görüyor. hdmi, usb vs girişlerinde sıkıntı yok. 1 tb hdd anında görüp 6-7 gb 1080p filmi takılmadan oynatabiliyor. fotolar aşağıda
     laptop ekranını tv/hdmi/av/media player'e çevirme

• kordinaryus1 kullanıcısına yanıt
    http://www.aliexpress.c...ard-Kit/1781437445.html
  • yardımcı olabirim fakat 1 ay olmuş yazalı son durum nedir hallettiniz mi
  • quote:

yardımcı olabirim fakat 1 ay olmuş yazalı son durum nedir hallettiniz mi

Malesefki hala alamadim. Yine forumdan bir arkadaş sagolsun elimde var ama sadece hdmi cikisi var dedi. Fiyatta anlastik ama hala alisverisimiz gerçeklesmedi. Yani kisaca hala arıyorum. :) Yardımcı olursanizda minnettar olurum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: canysf

quote:

yardımcı olabirim fakat 1 ay olmuş yazalı son durum nedir hallettiniz mi

Malesefki hala alamadim. Yine forumdan bir arkadaş sagolsun elimde var ama sadece hdmi cikisi var dedi. Fiyatta anlastik ama hala alisverisimiz gerçeklesmedi. Yani kisaca hala arıyorum. :) Yardımcı olursanizda minnettar olurum :)

siz bununla ps3 projesi yapıyorsun galiba benimde ilgimi çekti

http://tr.aliexpress.com/item/HDMI-2AV-VGA-LCD-Driver-Controller-Board-Kit-for-Panel-CLAA102NA0ACW-HSD100IFW1-A00-HSD100IFW1-A01-1024/2038476759.html
    bu tarz birşey mi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin_KarayeL -- 30 Mart 2015; 15:05:47 >

• Evet. Öyle bir denetleyici yeterli. Elimde 15.4" panel var. Ileride elime para gecerse 17" yapmayi planliyorum. FAKAT TEMIN ETMEM ZOR. Ve ucretininde makul olmasi gerek Bunun gibi :)

• Elimdeki eski toshiba a200 1la notebook monitörünü dikey olarak laptop a ek monitör olarak bağlamak için takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutis

Elimdeki eski toshiba a200 1la notebook monitörünü dikey olarak laptop a ek monitör olarak bağlamak için takip.

ilginç fotoğraf atmayı unutmayın anladığım kadarıyla elinizdeki notebook 2 ekranlı olacak şekilde kullanacaksınız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kutis

Elimdeki eski toshiba a200 1la notebook monitörünü dikey olarak laptop a ek monitör olarak bağlamak için takip.

ilginç fotoğraf atmayı unutmayın anladığım kadarıyla elinizdeki notebook 2 ekranlı olacak şekilde kullanacaksınız

Elimde Clevo Üreteimi Exper dizüstü bilgisayardan söktüğüm LTN156AT24-T01 kodlu panel var. Buna uygun kartı nasıl bulabilirim?

Panelden sadece lvds kablo geliyor.

Bir de bu kartların acaba dvb s2 tunerli olanı var mıdır? Yani hd kanalları seyredebileceğimiz?

• ebayda kartı satanların sayfasında uyumlu modellerin listesi var inceleyebilirsiniz,
    hdmi dsmart reciver bağlayıp seyretmiştim ama tuner işlemciler konusunda detaylı bilgiye sahip değilim
  • Derin_KarayeL kullanıcısına yanıt
    peki hocam kontrol ünitesine elektrik beslemesiz bir hoparlör taktığımızda ses seviyesi yeterli geliyor mu yoksa elektrik beslemeli bir hoparlör mü takmak gerekiyor.
  • aynen öyle harici voltaj beslemeli hoparlör kullanıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.