Şimdi Ara

Laptop elektrik sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler, dün gece film izlerken bataryadan %7 uyarısı aldım, sarj aletini bağlamayı unuttuğumu düşünerek kontrol ettim fakat bağlıydı. laptopun (kullananlar bilir) sol üstündeki mavi power tuşu ve sol alttaki 2 tane turuncu ışık sürekli yanıp sönüyordu. Sorunun bataryadan olduğunu düşünerek çıkardım ve sadece prize takılı olarak çalıştırmaya çalıştım fakat mavi power ışığı yaklaşık 1 saniyeliğine yanıyor, laptop açılmıyor ve sönüyordu. Laptopum şu anda çalışmıyor elektrik almadığı için sanırım. Sizce problem ne olabilir? Garantisi hala devam ediyor fakat servise yollamak istemiyorum 1 aydan aşşağı sürede yollamıyorlar ve herşeyim laptopta.

• geçmiş olsun kardeş sorun servislik gibi gözüküyor laptopa güç gelmiyor , şöle birşeyde olabilir eve düşük elektrik veriyorlar olmasın bizim eve bir ara vermişlerdi lamba yanıyordu ama bilgisayar açılmıyordu felan 1 gün felan bekle kendiliginden düzelir belki olmazsa servisten başka çaren yok gibi
  • sadece fişlede çalıştıramıyormusun yoksa bataryadamı çalışmıyor bataryada çalışmıyorsa statik elektrik oluşmuş olabilir batarya ve fişi çıkarıp beklersiniz 10 dakika önce bataryayla deneyin dah asonra fişi takın şuan çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunner92fb

geçmiş olsun kardeş sorun servislik gibi gözüküyor laptopa güç gelmiyor , şöle birşeyde olabilir eve düşük elektrik veriyorlar olmasın bizim eve bir ara vermişlerdi lamba yanıyordu ama bilgisayar açılmıyordu felan 1 gün felan bekle kendiliginden düzelir belki olmazsa servisten başka çaren yok gibi

Sanmıyorum, evde 2 tane daha laptop kullanılıyor ve onlarda böyle bir sorun yok :( sanırım yarın servisi arayıp yollayacağım. 1 ay bilgisayarsız kaldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

sadece fişlede çalıştıramıyormusun yoksa bataryadamı çalışmıyor bataryada çalışmıyorsa statik elektrik oluşmuş olabilir batarya ve fişi çıkarıp beklersiniz 10 dakika önce bataryayla deneyin dah asonra fişi takın şuan çalışıyor mu?

Hayır bataryalı ve bataryasız çalışmıyor. Çok nadir elektrik verebiliyorum o zaman çalışıyor fakat tekrar gidiyor
  • O zaman statik elektrik olsa batarya ve fişi çıkardığında düzelmesi gerekir anaakrttaki elektrik boşalır,bazen elektrik verdiğiniz söylüyorsun bu durumda güç kartında yada anakartta sıkıntı oluşmuş olabilir pilde sorun olsa fişle çalışır her iki taraftada sorun oluyorsa dediğim parçalarla alakalı olabilir.servise verin en iyisi.
  • teşekkür ederim :) servis yolu gözüktü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.