Şimdi Ara

Laptop En Ufak Bir Harekette Uyku Moduna Alıyor YARDIM LÜTFEN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullandığım laptop Legion 5-15ARH05 (Lenovo) - Type 82B5. Başlıkta belirttiğim gibi en ufak bi harekette uyku moduna alıyor tekrar şifre girip açıyorum. Aslında uyku modu vs de aktif değil. Yazılımsal mı donanımsal mı anlamadım.

• cihazı kapatın

adaptoru cıkarın

güc dügmesıne 50 sn kadar parmagınızı kaldırmadan basın -cihaz acılıp on yukleme yapar sonra tekrar kapanır

sonra normal sekılde kullanmaya devam edın vede guc seceneklerınde uyku modu ayarlarını kontrol edın

• maalesef herhangi bir düzelme olmadı hareket edince uyku moduna girmeye devam ediyor şifre girip açıyorum

• forumları bıraz karıstırdım kolunuzda saat olsun yakında bır hoparlor olsun cep telefonu olsun manyetık ten etkılenme oluyormus. sanırım sızdekı problem aynı olsa gerek

• hepsını ınceleyınce muhtemelen kolunuzda saat var etkılenıyor lakın anlamadıgım sey bu mıknatısa baglı bır sey yok oda sanırım ekran kapagında sensor olsa gerek

• https://tr.aliexpress.com/i/32817823989.html

laptobu acın bu sensorun baglantısına ulasabılmenız kolaysa cıkartın yada bıostan ıptal etme gıbı bır ımkanınız var ıse oyle yapın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuhuku

forumları bıraz karıstırdım kolunuzda saat olsun yakında bır hoparlor olsun cep telefonu olsun manyetık ten etkılenme oluyormus. sanırım sızdekı problem aynı olsa gerek

Bende de böyle hareket edince kapanıyor ama güç tuşuna basmama gerek kalmadan açılış ekranı geliyor. Halen çözüm bulamadım maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.