Şimdi Ara

Laptop Flash belleği açmıyor.. !(Sandisk cruzer 16gb)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
18.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sandisk cruzer 16gb usb flash bellek aldım ilk taktıgımda çalıştı ,ondan sonra taktıgımda laptop açamadı flash ı . cihazın algılandıgına dair ses geliyor laptoptan ama bilgisayarımda gözükmüyor flash ... Arkadaşın pcsinde denedim açıldı ,sonra tekrar kendi laptopumda denedim yine açıldı. Ama çıkarıp taktıgımda tekrar açılmadı . Çok saçma bir durum aklım almıyor. Nerde denesem çalışan flash , kendi laptopumda çalışmıyor. Lütfen yardımcı olunn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrJohnPetrucci -- 17 Kasım 2012; 20:13:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrJohnPetrucci

sandisk cruzer 16gb usb flash bellek aldım ilk taktıgımda çalıştı ,ondan sonra taktıgımda laptop açamadı flash ı . cihazın algılandıgına dair ses geliyor laptoptan ama bilgisayarımda gözükmüyor flash ... Arkadaşın pcsinde denedim açıldı ,sonra tekrar kendi laptopumda denedim yine açıldı. Ama çıkarıp taktıgımda tekrar açılmadı . Çok saçma bir durum aklım almıyor. Nerde denesem çalışan flash , kendi laptopumda çalışmıyor. Lütfen yardımcı olunn.

Sorun laptopun usb girisinden ola bilir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golden Unsullied

quote:

sandisk cruzer 16gb usb flash bellek aldım ilk taktıgımda çalıştı ,ondan sonra taktıgımda laptop açamadı flash ı . cihazın algılandıgına dair ses geliyor laptoptan ama bilgisayarımda gözükmüyor flash ... Arkadaşın pcsinde denedim açıldı ,sonra tekrar kendi laptopumda denedim yine açıldı. Ama çıkarıp taktıgımda tekrar açılmadı . Çok saçma bir durum aklım almıyor. Nerde denesem çalışan flash , kendi laptopumda çalışmıyor. Lütfen yardımcı olunn.

Sorun laptopun usb girisinden ola bilir....
    laptopun usb girişlerinde sıkıntı yok . harici disk taktıgımda çalışıyor
  • quote:

laptopun usb girişlerinde sıkıntı yok . harici disk taktıgımda çalışıyor

Alıntıları Göster
    Açabildigin bir pc de formatlamayı dene bazen bende aynı durumla karşılaşıyorum ayrıca usb soketlerde bazen ufak voltaj farklılıklarından dolayı dedigin sorun yaşanabiliyor açılmasıda elindeki flashın hassasiyetine kalmış ilk dediğim seyi önceliklke dene ama ikincisi için yapacagın pek bir şey yok.
  • Aynı sorun bende de var. HP Pavilion notebook sandisk cruzer belleği görmüyor, tanımıyor...Sorunun çözümünü bilen arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehanik

Aynı sorun bende de var. HP Pavilion notebook sandisk cruzer belleği görmüyor, tanımıyor...Sorunun çözümünü bilen arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum....
    up aynı sorun bende de var yardımcı olurmusunuz 16 gb sandisk cruzer edge bütün bilgisayarlarda çalışıyor bi benim laptopta çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet3205

up aynı sorun bende de var yardımcı olurmusunuz 16 gb sandisk cruzer edge bütün bilgisayarlarda çalışıyor bi benim laptopta çalışmıyor

Muhtemelen bu tür sorunlar usb voltaj beslemesinden ortaya çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

quote:

Hocam dediğinizi biraz açıklar mısınız?Cahilliğimi mazur görün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khalesi3131

quote:

Orijinalden alıntı: nodar

quote:

Hocam dediğinizi biraz açıklar mısınız?Cahilliğimi mazur görün.

Alıntıları Göster
    bu sikayeti olan arkadaslarimizin laptoplari acaba ayni marka ve model mi?

• Usb girisinde sorun olsa, (gerci cift uclu kabloyla calisiyor ama guc sarfiyati daha fazla) ayni voltajla calisan 2,5 inc hdd'i de gormez diye dusunuyorum.

Bir cesit virus usb'yi gormesini engelliyor olabilir. Bir antivirusle full tarama yapin.
  • Arkadaşlar konu hortladı biliyorum ama belki birinin işine yarar diye cevap yazmak istedim. Çünkü bende bu sorunları yaşadım ve elimde çalışmadığını sandığım 3 tane flashdisk oldu. Herkeste olmayabilir ancak bendeki soru bu şekilde çözüldü.

Eğerki pcnizde samsung kies yazılımı yüklüyse sandisk flash bellekler ilk taktığınızda usb aygıt sesi gelmesine rağmen çıkmıyor.
    Bunun çözümü görev yöneticisini açıp KİES, ve KİES TRAY AGENT servislerini durdurmanız. Sonrasında flash belleği tekrar taktığınızda çalıştığınız göreceksiniz. En azından ben öyle umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhansti

Arkadaşlar konu hortladı biliyorum ama belki birinin işine yarar diye cevap yazmak istedim. Çünkü bende bu sorunları yaşadım ve elimde çalışmadığını sandığım 3 tane flashdisk oldu. Herkeste olmayabilir ancak bendeki soru bu şekilde çözüldü.

Eğerki pcnizde samsung kies yazılımı yüklüyse sandisk flash bellekler ilk taktığınızda usb aygıt sesi gelmesine rağmen çıkmıyor.
    Bunun çözümü görev yöneticisini açıp KİES, ve KİES TRAY AGENT servislerini durdurmanız. Sonrasında flash belleği tekrar taktığınızda çalıştığınız göreceksiniz. En azından ben öyle umuyorum.

herkese selam,
    aynı sorun bende de vardı sandisk cruzer fit 16 gb, bilgisayara takınca ses geliyordu fakat bir turlü görünmüyordu, bilgisayarda başka usb bellekler çalıştığı gibi bu bellek de başka bilgisayarda çalışıyordu,

gokansti nin önerdiği şekilde samsung kies i komple kaldırdım ve sorun çözüldü, sanırım sandisk ve samsung kiesin birbirine alerjisi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrenergiz

quote:

Orijinalden alıntı: gokhansti

Arkadaşlar konu hortladı biliyorum ama belki birinin işine yarar diye cevap yazmak istedim. Çünkü bende bu sorunları yaşadım ve elimde çalışmadığını sandığım 3 tane flashdisk oldu. Herkeste olmayabilir ancak bendeki soru bu şekilde çözüldü.

herkese selam,
    aynı sorun bende de vardı sandisk cruzer fit 16 gb, bilgisayara takınca ses geliyordu fakat bir turlü görünmüyordu, bilgisayarda başka usb bellekler çalıştığı gibi bu bellek de başka bilgisayarda çalışıyordu,

gokansti nin önerdiği şekilde samsung kies i komple kaldırdım ve sorun çözüldü, sanırım sandisk ve samsung kiesin birbirine alerjisi var.
    16 gb sandisk fit model ( kablosuz mouse ların usb ye takılan kısmı gibi küçük olan model) den aldım uzun zamandır araba teybimde kullanıyorum ufacık olduğundan çıkıntı filan da olmadığı için çok kullanışlı. çok munun-DUM!

sorun şu ki müzikleri yenileyeyim dedim. laptop ta görmüyor. aygıt yöneticisinde markası ve modeliyle sorunsuz gibi görünüyor sürücüler düzgün çalışıyo diyo sürücü güncelleştirmeye gerek yok diyo. kaldırıyorum buluyo fakat bilgisayarıma tıkladığınızda usb flash bellek yok! usb securty usb koruma programından bakıyorum yok! total commander programından bakıyorum yok! sağ tuş göndere bakıyorum yok! GÖRÜNMÜYO

teybe takıyorum şarkılar yerli yerinde dinliyorum. başka bilgisyara takıyorum görüyo açıyo. fakat benim bilgisyarda görmüyor. başka flash bellek harici hard disk harici dvd sürücü kart okuyucu hepsi çalışıyo ama sandisk fit flash bellek görünmüyo.

arkadaşların çözümü işe yaramış samsungun programını kapatmışlar sorun ortadan kalkmış.

ama bende o program yok!

acaba başka hangi program yapar bunu?!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: caglarengin78

16 gb sandisk fit model ( kablosuz mouse ların usb ye takılan kısmı gibi küçük olan model) den aldım uzun zamandır araba teybimde kullanıyorum ufacık olduğundan çıkıntı filan da olmadığı için çok kullanışlı. çok munun-DUM!

sorun şu ki müzikleri yenileyeyim dedim. laptop ta görmüyor. aygıt yöneticisinde markası ve modeliyle sorunsuz gibi görünüyor sürücüler düzgün çalışıyo diyo sürücü güncelleştirmeye gerek yok diyo. kaldırıyorum buluyo fakat bilgisayarıma tıkladığınızda usb flash bellek yok! usb securty usb koruma programından bakıyorum yok! total commander programından bakıyorum yok! sağ tuş göndere bakıyorum yok! GÖRÜNMÜYO

teybe takıyorum şarkılar yerli yerinde dinliyorum. başka bilgisyara takıyorum görüyo açıyo. fakat benim bilgisyarda görmüyor. başka flash bellek harici hard disk harici dvd sürücü kart okuyucu hepsi çalışıyo ama sandisk fit flash bellek görünmüyo.

arkadaşların çözümü işe yaramış samsungun programını kapatmışlar sorun ortadan kalkmış.

ama bende o program yok!

acaba başka hangi program yapar bunu?!!!

Alıntıları Göster
    up! Bende de o bahsettiğiniz programlar yok arkadaşlar :/ Aracımın multimedya sistemi için almıştım ama benim pc'im hariç evdeki diğer tüm pclerde çalışıyor :/

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.nako

up! Bende de o bahsettiğiniz programlar yok arkadaşlar :/ Aracımın multimedya sistemi için almıştım ama benim pc'im hariç evdeki diğer tüm pclerde çalışıyor :/

çözüm basit hocam.

flash belleği taktığınızda ses geliyorsa takın ve takılı kalsın.
    daha sonra aygıt yöneticisini açın Usb aygıtlarına gelin, genişletin ve ordan şu satırları uninstall yani kaldır diyin

Usb mass storage device
    Usb composite device

daha sonra flashı çıkartın ve tekrar takın yazılım doğru yüklendiyse sorununuz %99 çözülecektir.

İyi Forumlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerHazard

quote:

çözüm basit hocam.

flash belleği taktığınızda ses geliyorsa takın ve takılı kalsın.
    daha sonra aygıt yöneticisini açın Usb aygıtlarına gelin, genişletin ve ordan şu satırları uninstall yani kaldır diyin

Usb mass storage device
    Usb composite device

daha sonra flashı çıkartın ve tekrar takın yazılım doğru yüklendiyse sorununuz %99 çözülecektir.

İyi Forumlar..

Alıntıları Göster
    Hocam ne kadar teşekkür etsem azdır! Dediğiniz gibi yaptım anında çalıştı cihaz ! Çok teşekkür ederim.

• quote:

Hocam ne kadar teşekkür etsem azdır! Dediğiniz gibi yaptım anında çalıştı cihaz ! Çok teşekkür ederim.
    Lütfen birisi bana yardım etsin. Dün akşam flash belleği bilgisayardan çıkardığımda çalışıyordu. Sabah tekrar taktığımda hiç bir şekilde okumuyor. Ses de çıkmıyor. Başka bilgisayarlarda da sonuç aynı içindeki bilgileri nasıl kurtarabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234fenerli

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben Sizin Dediklerinizi Yapıyorum ama o sil dedikleriniz programları bulamadım acil yardım edin
  • 1234fenerli 1 kullanıcısına yanıt
    Program degil driver yani surucu onlar tekrar okuyun cozumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerHazard

Program degil driver yani surucu onlar tekrar okuyun cozumu
    Pardon dediklerinizin ilkini buldum ikincisini bulamadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.