Şimdi Ara

LAPTOP HARİCİ EKRANA POST VE BİOS EKRANINDA GÖRÜNTÜ VERMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ELİMDE BULUNAN GRUNDİG GNB 1450 B2 B8 NOTEBOOK'UN MENTEŞE VE EKRANI KIRIK FAKAT KASA OLARAK ANAKART OLARAK SAĞLAM VE KULLANILABİLİR DURUMDADIR.

LAPTOPUN KASASINI LED MONİTÖRÜN ARKASINA SABİTLEDİM FAAL OLARAK KULLANIYORUM FAKAT

YARIN BİRGÜN FORMAT ATMAK İSTESEM YAPAMIYACAĞIM ÇÜNKÜ BİLGİSAYAR AÇILIRKEN HARİCİ EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR

YANİ POST EKRANI VE BİOS EKRANINDA GÖRÜNTÜ YOK TAKİ BİLGİSAYAR HOŞ GELDİNİZ EKRANINA ULAŞANA KADAR.

LVDS KABLOSUNU SÖKEREK DENEDİM YİNEDE POST EKRANINDA GÖRÜNTÜ ALAMIYORUM BİR ÇARESİ YOKMUDUR ARKADAŞLAR ARAMADIĞIM YER KALMADI YABANCI SİTELERDEDE BİR ÇARE BULAMADIM DAHA DOĞRUSU BÖYLE BİRŞEY İLE UĞRAŞANA RASTLAYAMADIM BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM ÇÜNKÜ DENEMEDİĞİM ŞEY KALMADI

AÇILIŞTA FN + F2 VE BİRÇOK KOMBİNASYON DENEDİM

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER DONANIM HABER FORUM AİLESİ :)

• harici portların driverleri windows başlangıcında yüklendiği için bios ve post ekranını göremiyorsun.
    ama senin notebookun lcd çıkış paneline aşağıdaki kablo uygunsa bunu alıp normal monütörü lcd panel girişine bağlayarak bu sorunu halledebilirsin.

• zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Çok sağol hocam Peki hocam ben lvds kablosunu söktüğümde hiç farketmedim ama sanki gösterdiğin kablonun ucu benim lvds kablosuyla farklı gibi eminmisin uyacağına
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliy16

Çok sağol hocam Peki hocam ben lvds kablosunu söktüğümde hiç farketmedim ama sanki gösterdiğin kablonun ucu benim lvds kablosuyla farklı gibi eminmisin uyacağına
    bu kablo uymasa bile senin bilgisayarın marka modelini bu satıcıya sor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.