Şimdi Ara

Laptop HDD Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus ROG GL553V model laptopumda 1 adet boş HDD slotu mevcut. Buraya HDD alıp takmak istiyorum ancak HDD konusunda çok iyi bilgilere sahip değilim.

Gözüme kestirdiğim 4 model oldu. Bunları aşağıya bırakıyorum, içlerinden hangisini neden almalıyım bana biraz yardımcı olursanız çok memnun olacağım.

Seagate olanlar arasında özelllikler açısından hiç bir fark yok ancak modeller farklı. WD olanlar ise önbellek farkı var var ve biri 750 GB diğeri 500 GB. Önbellek ne kadar önemli bir şey? 500GB 32MB önbellek mi tercih etmeliyim yoksa 750GB 16MB önbellek yeterli olur mu? Bilgisayarda hali hazırda 256GB SSD takılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brown2 -- 11 Şubat 2018; 18:35:36 >

• Ön bellek ve rpm hızı yüksek Hdd alın.performansı daha iyi olur bu ikisi yüksek olursa.Yalnız rpm dönüş hızı olduğu için ses sorunu yapabilir kimi hdd'ler.Fakat senin seçtiğin hdd'lerde bu tür sorunlar yok diye biliyorum.500gb 32mb 7200 rpm olanlardan birini seçin bence.
    • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
      Notebook Tavsiyesi
      3 yıl önce açıldı
      Asus laptop fan tavsiyesi
      5 yıl önce açıldı
      Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
    - x
    Bildirim
    mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.