Şimdi Ara

Laptop için E-GPU İŞLEMCİ RAM DEĞİŞİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba sayın donanım haber üyeleri malum şu korona günlerinde evimden çıkamadığım için kendime bir hobi bir uğraş olması için laptobumun işlemcisini ramini ve mümkünse E-GPU işlemini yapmak istiyorum. Sıfırdan başlayan insanlar için hem açıp bakabilecekleri belki yeni bir konu olur. Zaten hali hazırda E-GPU bölümü var fakat hepsini toplu yapacağım için ve Lenovo G570 modeli için cevap bulamadığım için yeni konu açma gereksinimi duydum.
    Merak ettiklerim ise G-570 modelinde whitelist bulunuyor mu? eğer bulunuyorsa nasıl kaldırabilirim. internette bayadır araştırma yapıyorum ama bir türlü cevabını bulamadım. bide pci slotu versiyon kaçtır?Laptop için E-GPU İŞLEMCİ RAM DEĞİŞİMİ
    İşlemciyi değiştirecek teknik bilgim var ama donanımsal olarak tam anlamıyorum hangi işlemciler uyumlu olabilir. Ve ram kaç mhzdir hangi ramlerle uyumludur anakart slotu vs. Gerekli ekran görüntülerini ekledim
    Laptop için E-GPU İŞLEMCİ RAM DEĞİŞİMİ

• PCI slotuna değil e-pci slotuna takacaksiniz, yani wriless adaptörü söküp e gpu adaptörü takın, şuraya bir göz atın

www.bios-mods.com
    [REQUEST] Lenovo G570 CPU Upgrade
    https://www.bios-mods.com/forum/Thread-REQUEST-Lenovo-G570-CPU-Upgrade

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    Wifi slotu pci versiyon kaçtır onu nasıl öğrenebilirim?
  • Kullanma kılavuzuna bakın

• TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    Kullanma klavuzunda versiyon kaç olduğunu göstermiyor öğrenmenin başka bir yöntemi var mıdır acaba?
  • Hwinfo programı ile öğrenebilirsiniz

• Hocam g570'de whitelist var. Modlu bios lazım. Bununda birçok riski var. Yurtdisinda birisi vardi tanıştığım bitcoin karşılığı yapıyordu mod işini. Hiç ugrasma derim. Cogu bios'da yazma koruması var ve ch341 eeprom programlayici ile direk anakartta ki bios cipini programlamak gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Want to kullanıcısına yanıt
    g570de white list olduğundan emin miyiz hocam. ve mod ücreti tahmini ne kadardır?
  • Eski lenovo cihazlarin hepsinde Whitelist var hocam. Mod ucreti sorun değilde hocam. 50 tl diyelim. Bunu adama göndermesi problem paypal bitcoin vs hangisini tercih edersen. Ben zamaninda 100 tl lik bitcoin alio göndermiştim. Ama simdi bakiyorum alim başlangıç fiyatı 500 - 1000 tl arasında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.