Şimdi Ara

Laptop İçin External Hdd Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Desktop pcime baglı 2 adet 500GB WD My Book kullanıcısıyım, Desktopumu sattım Laptopa döndüm.. Laptop için Sürekli yanımda taşıyabilecegim 2.5" Bir External hard disk almak istiyorum WD my Booklardan cok memnum, herhangi bir sorun yaşamadım..

Passportlarda ise forumda bi hayli dert yanan var, yurt dışı forumlarında ise memnun olduklarını belirten kullanıcılar var kararsız kaldım, görüşleriniz nelerdir? Passport alınırmı? yoksa yerine daha mantıklı bir cihaz almak söz konusumu? Fiyat problem degil, almışken sorun yaşamayacagımı almak her zaman tercihim olmustur.. Düşündügüm kapasite: 250GB

• belirttiğin ebatlarda maksimum kapasite zaten WD ... 320 gb olanı vardı sanırm ... Bende 160 gb lık WD passport var ... Bende memnunum... Seate e de bi bak istersen
  • segate de baktım fakat onda 250 GB yok makinanın üstünde 160 GB hdd var
    sıkı bir emule kullanıcısıyım 2001 den beri durmaksızın çalışır :) o yüzden güzel bi hdd almak istiyorum.. 250 gb benim için yeterli olacaktır..
    WD için herkes forumda yawaş diyor fakat yurt dışı incelemelerinde, wd nin hızının iyi oldugu belirtiliyor bu durumda kararsız kaldım :) birde tabi wdnin kasa degiştirip yenilenmesi olayıda var :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.