Şimdi Ara

LAPTOP ım WoW oynarken Kapanıyor ..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha dün akşam aldıgım ASUS K55V modelli laptop um ( 2gb ekran kartı 8gb ram 3.nesil i7 işlemci) World of Warcraft gibi grafikleri taa 7 sene öncesine dayanan bir oyunu oynarken kapanıyor..Sorunun ısınma oldugunu dusunmek bile istemiyorum daha alalı 1 gün olmadı laptop ı ve oynadıgım oyun 512 ekran kartlarıyla bile sorunsuz çalışan bir oyun..bir fikriniz varsa veya sorunun ne oldugunu biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim..

• Aiadata 64 ile kararlılık testınıo yapın veya hw monıtor ile sıcaklık degerlerini ölçün bide turbo boost teknolojisi varsa onuda ınceleyeyın dqaha detaylı bılgı almak istiorsan pm ata bılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortals

Daha dün akşam aldıgım ASUS K55V modelli laptop um ( 2gb ekran kartı 8gb ram 3.nesil i7 işlemci) World of Warcraft gibi grafikleri taa 7 sene öncesine dayanan bir oyunu oynarken kapanıyor..Sorunun ısınma oldugunu dusunmek bile istemiyorum daha alalı 1 gün olmadı laptop ı ve oynadıgım oyun 512 ekran kartlarıyla bile sorunsuz çalışan bir oyun..bir fikriniz varsa veya sorunun ne oldugunu biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim..

Diğer ağır oyunlarda sorun var mı ?

Ekran kartı driverini güncelleyin.
  • başka oyun denemedim hiç ama bu oyunda bile sorun veriyorsa ağır oyunlarda hayli hayli verir diye düşünüyorum..Daha dün aldın driverlar vs hepsi güncel durumda zaten anlamadım valla asusun gazabınamı ugradım nedir :S
  • quote:

başka oyun denemedim hiç ama bu oyunda bile sorun veriyorsa ağır oyunlarda hayli hayli verir diye düşünüyorum..Daha dün aldın driverlar vs hepsi güncel durumda zaten anlamadım valla asusun gazabınamı ugradım nedir :S

AIDA64 Extreme Edition programını yükleyin sıcaklıklara bakarak sonuçları SS olarak atın bakalım bu tür sorunlar GPU aşırı ısınmasından kaynaklanır.
  • oyun kapalıyken 53 derecede seyreden cpu sıcaklıgı oyun acıkken 78-85 arası değişiyor oynamaya devam edersem giderek daha da yukselir tabi bu daha komplike kısımlara girersem..sorun cpu sıcaklıgından gibi gozukuyor dediğin gibi ama normalmi sence bu bu laptopta
  • turbo boost ta mevcut laptop ta bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normal ben yukarda bütün sıcaklıkları istedim özellikle GPU tekrar okursan sevinirim.
  • quote:

Daha dün akşam aldıgım ASUS K55V modelli laptop um ( 2gb ekran kartı 8gb ram 3.nesil i7 işlemci) World of Warcraft gibi grafikleri taa 7 sene öncesine dayanan bir oyunu oynarken kapanıyor..Sorunun ısınma oldugunu dusunmek bile istemiyorum daha alalı 1 gün olmadı laptop ı ve oynadıgım oyun 512 ekran kartlarıyla bile sorunsuz çalışan bir oyun..bir fikriniz varsa veya sorunun ne oldugunu biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim..

hocam wow 7 sene oncesinin oyunu olabilir ama gunumuz de bilgisayari ozellikle islemciyi en cok zorlayan oyunlardan biridir.ozellikle kalabalik sehirlerde ve 25 m raidlerde en iyi masaustu pcler bile sikinti yasiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daybreakfb

quote:

hocam wow 7 sene oncesinin oyunu olabilir ama gunumuz de bilgisayari ozellikle islemciyi en cok zorlayan oyunlardan biridir.ozellikle kalabalik sehirlerde ve 25 m raidlerde en iyi masaustu pcler bile sikinti yasiyor.

Doru diosun ama bn bunu arkimin laptoptan oynarken i5 1gb ekran ve 4 gb ramle oynarken kapanma takilma fln hic birsey olmuyordu fakat daha iyi bi pcde nasil oluyor onu anlamis diilim

• çok komik olabilir ama biliyorum bazen windows mausu belli bir zaman hareket ettirmediğinde uykuya geçiriyor
  • İşlemcide sorun yok. 85 Derece i7 İçin bi sorun teşkil etmez. Gpu sıcaklıklarını belirtirsen bizde sana daha iyi yardımcı olabiliriz.
  • genel bi sıcaklık var mı laptop ta. varsa eğer fan bölgesi tozdan kapanmıştır. dışardan üfleme falan olmaz. içinin açılıp temizlenmesi lazım.
  • Ekran kartı belleğine göre yorum yapamayız

Gt 610 2gb olmasına rağmen berbat bir kart. 8800 gts ise 320mb olmasına rağmen 610'dan daha iyi.

Ayrıca işlemcinin boştaki sıcaklığı yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Alp -- 3 Eylül 2012; 7:05:52 >
  • Sıcaklık değerleri bu şekilde tabi artıyor oynamaya devam edersem..Bugun 5. kapanışı falan oldu kaldırıp atcam en sonunda laptop u..

LAPTOP ım WoW oynarken Kapanıyor ..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: büyükpatron

genel bi sıcaklık var mı laptop ta. varsa eğer fan bölgesi tozdan kapanmıştır. dışardan üfleme falan olmaz. içinin açılıp temizlenmesi lazım.

Daha yeni alındı laptop toz nasıl olsun
  • driver alakalı bir sorun olabilir. işletim sisteminizi silin tekrar kurun.güncel driver da sorunu çözmezse alarm vermek lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.