merhaba bende asus k52jc laptop var. üniv. öğrenciyim yurtta kalıyorum.yurtta kablolu internet kullanılıyor. sorunum şu internet kopma sorunu var. ilk olarak internet gece yada gündüz fark etmeksizin sürekli olarak kopuyodu. bu sorunu gerekli yere bildirdik. yapılan çalışma bina 3 blok halinde içeriden bağlantılı şekilde ve her katta tek dağıtıcı vardı. mesala 2. kattaki dağıtıcı diğer blokların 2. katına da internet veriyodu. şuanda blokları birbirinden ayırdılar. bu sefer internet kopma sorunu daha az olmaya başladı. internet koptuğu zaman saatin oraki simgeye bakıldığında internetin olduğu görünüyo ama hiç bir siteye bağlanmıyo. bizde her seferinde internet kablosunu çıkarıp takıyoduk. bu soruna bakmaya gelen teknik ekip sorunu çözdü. bağlantıyı kontrol ederken arkadaşların laptoplarında kablo takıldığı anda internet bağlantısı neredeyse anında geliyor ama benim laptop ta yaklaşık olarak 5 sn sonra geliyor. kontrol için odaları gezen teknik ekip benim laptop ta sorun olabileceğini söyledi driverlarında sorun olabilir asus larda böyle sorunlar yaşanıyor dedi. driver da sorun yoksa bile ayarlarına bakmak lazım dedi ama bahsettiği ayarın ne olduğunu söylemedi. bu kadar uzun yazmamın sebebi yardımcı olabilecek arkadaşlara sorunu tam olarak anlatmak. bu konuda yardımcı olabilir misiniz
Aynı olay K53SV-SX071V laptopımda var.Kablolu internette bazen bağlantı gidiyor bazen de kafasına göre internet sitelerini açmıyor.Aynı ağdan bağlanan Asus harici laptaplarda böyle bir şey yok.Bağlantı yavaş olsa bile o sayfa açılıyor..