arkadaşlar dell n4020 marka laptop ile kablolu veya kablosuz hiçbir şekilde internete bağlanamıyorum sorun gider kısmında ise windows bu ağın proxy ayarlarını otomatik olarak algılayamadı olarak yazıyor aygıt yöneticisine girip ağ bağdaştırıcıları kısmına girdiğimde ünlem işaretli bir yer yok orada atheros ar8132 pcı-e fast ethernet controller (ndıs 6.20) ve dw1501 kablosuz n wlan half mini kartı aygıtları görünüyor bunlarda da sorun yok , başlatta çalıştıra ipconfig yazdığımda ise sayfa açılır açılmaz kapanıyor ne yapacağımı şaşırdım yardımınıza ihtiyacım var şimdiden sağolun
İşletim sisteminizde antivirüs yazılımı varsa kaldırın ve tekrardan deneyin.Ayrıca ; Windows saatinizi güncelleyip tekrardan deneyiniz.
Sorun çözülmesse:
quote:
İnternet explorer ayarlarınızı BURADAN faydalanarak sıfırlayınız. C:\Windows\System32 klasörü içerisinde CMD dosyasina sag tiklayarak Yönetici Olarak Çalistir seçenegi ile açiniz. Açilan Komut Istemi penceresine asagidaki komutlari sirasi ile yaziniz.
1 - netsh int ip reset a.txt (Komutunu yazip ENTER tusuna basiniz. Bazi bölümlerin sifirlandigini ve karsiliginda TAMAM yazdiginiz teyid ediniz.)